VIIKKOGALLUP EXTRA | Jatkamme toisella viikolla Pesäpallomestari veikkausta!

0

Suomen Mestarit 2010 oli Vimpelin Veto! Mutta mikä joukkue voittaa mestaruuden 2011?

Viikkogalup kyselyssämme olemme hakeneet jo viikon ajan vuoden 2011 miesten Superpesiksen mestarijoukkuetta.

Mukana mestaruustaistossa ovat luonnollisesti kaikki miesten, parin viikon päästä (10.5.)käynnistyvässä sarjassa ottelevat, Superpesisjoukkueet. Yhtään virallista sarjaottelua ei ennätetä pelata ennen kuin toinen vaikkausviikkomme sulkeutuu.

Kauden lopussa näemme sitten, kuinka taitavia ja tietäviä pesäpalloasiantuntijoita olimme.  Virallisia voittajakertoimia ei leikkimielisessä, mutta ”vakavassa” veikkauksessamme ole.

Emme jaa myöskään arvonta ynnä muita rahapalkintoja. Ensimmäisen viikon veikkausinnostus on ollut hyvää luokkaa, mutta kaikki fanit eivä ole sivustoillemme vielä jostain kumman syystä löytäneet. Kerro sinäkin kaverille, vie sanaa eteenpäin!

Siis, vielä viikko aikaa tuoda oma valinta ja pesäpallotietämys yhteiseen ”hankkeeseen” ja arviosi siitä kuka miesten Superpesisjoukkue saa kauden päätteeksi, viho viimeisen finaaliottelun jälkeen, kaulaansa kultaiset Suomen Mestaruus -mitalit.

Vimpelin Vedon uskotaan uusivan mestaruuden vahvalla kokoonpanollaan

Sotkamon Jymyn veikataan palaavan takaisin ja voittavan alkavan kauden mestaruuden muun muassa Toni Kohosen ja Aki Oravan vahvistuksilla.

Lähes kaikki joukkueet ovat avanneet gallup-ennusteessamme omat mahdollisuutensa nousta voittajaksi.  Yllätyksiäkin löytyy.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI