Vilkasta PestuuMarkkinoilla!

0

Kokki, traktorikuski, 4H-työntekijä ja mansikanpoimijoita – muun muassa he ovat löytäneet pestinsä PestuuMarkkinat.fi-palvelun kautta. Työtarjouksia tulee päivittäin ja palveluun on rekisteröityneenä erilaisista pesteistä kiinnostuneita työnhakijoita.  Näin työ kohtaa tekijänsä! Palvelun kautta on työllistytty niin vakinaisiin töihin kuin kertaluonteisiin maalaus-, ruohonleikkuu ja asennustöihinkin. 

Heinäkuussa palvelu jalkautuu Tuurin Kyläkaupan Ruokapuodin edessä olevalle Pop Up –kaupungintalolle. Palvelun meklari on tavattavissa siellä 13.-24.7.2020 arkipäivisin klo 12-16. Meklarin voi kesällä löytää myös toritapahtumista.

 

Rekisteröidy hakijaksi tai työnantajaksi ja hyödynnä paikallinen palvelu!

Kaikkia työtarjouksia ei julkaista netissä, joten työnhakijatiedot kannattaa täyttää huolellisesti ja kertoa omasta kokemuksestaan ja työtoiveista. Näin meklari voi ottaa yhteyttä hakijaan heti sopivan paikan löytyessä. Syksyn ylioppilasjuhliin tarvitaan keittiön emäntiä ja apulaisia, pensasaidat odottavat leikkaajaansa jne. Työtä siis riittää. Vakinaisia töitä on tarjolla etenkin ravintola-alalla, myös yrityskumppania etsitään palvelun kautta.

PestuuMarkkinat.fi-palvelu on osa Suunta tulevaan -hanketta, jota hallinnoi Alavuden Kehitys. Hankkeen rahoittaa Etelä-Pohjanmaan Liitto. Hankkeessa toteutetaan myös yritysten toivomia verkkokoulutuksia, joilla vahvistetaan yritysten liiketoiminnan kehittämis- ja digivalmiuksia. Koulutukset tullaan toteuttamaan syksyllä.


 

JÄTÄ KOMMENTTI