Villa Väinölä | Rokulipäivien aikana meillä tapahtuu

0
Taidelainaamo Avaran seinää

1-2.7. sekä 4.7. Eläintaiteilija Päivi Latvalan Oman maan Mansikki -taidenäyttely.  Avoinna pe 12-17, la 12-16 ja ma 13.16 Tervetuloa!

Oman maan Mansikki -taidenäyttely

1.7.2022 klo 18.00 ”Kirjeitä kaivatulle – Sotavuosien suosikkisävelmät” Villa Väinölässä

Kirjeitä kaivatulle

Villa Väinölän kaunis terassi ja pihamaa toimivat upeina puitteina ”Kirjeitä kaivatulle – Sotavuosien suosikkisävelmät” – esityksessä, jossa esiintyvät Jarkko Järvenpää (laulu, kitara, juonnot) Soinista, Timo Pyylampi (haitari, laulu, juonnot) Alavudelta, Arja Piilo (juonnot) Kinnulasta ja Tarja Kultavuori (laulu, juonnot) Alajärveltä. Käsikirjoituksen on tehnyt Tarja Kultavuori. Esityksessä kuullaan musiikkia, kirjeitä ja tositarinoita vuosilta 1939-1945.

– Nuoret miehet kirjoittivat rintamalta uskomattoman hienosti, harva osaa enää kirjoittaa samalla tavalla – sanoo Jarkko Järvenpää. Erityisen koskettava on myös nuoren tytön kertomus evakkoon lähdöstä sodan alussa.

Esityksen mahdollistavat Alajärven sähkö Oy ja Villa Väinölä, esitys on perjantaina 1.7.22 klo 18.00 alkaen. Vapaa pääsy. Ohjelmassa on väliaika, jolloin on mahdollista nauttia kahvit Villa Väinölän upeassa ympäristössä.

2.7. klo 12-16 Taidelainaamo AVARAN avajaiset 

Tule ja tutustu Taidelainaamo Avaran fyysiseen lainauspisteeseen. Nähtävillä on Lapuan taiteilijaseuran koostama kattaus alueen taiteilijoiden teoksista. Paikalla Lapuan taiteilijaseuran edustaja Hanna Peltotupa kertomassa lainaamon toiminnasta.

Tulossa KATUSIRKUSKARNEVAALI 16-17.7. lisätietoja lähipäivinä!

Villa Väinölä on kaikille avoin, elävä kulttuuritalo, jossa järjestetään taidenäyttelyitä ja tapahtumia yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa.

Vuonna 1926 valmistunut Villa Väinölä sijaitsee Alajärven keskustassa lähellä muita Aalto-kohteita.


 

JÄTÄ KOMMENTTI