VIRSILAULUSEURAT LUOMA-AHOLLA – Väinön Värinä muistokivellä

0
Laajalta Kiiskisen peltoalueelta Luoma-ahon keskustaan siirtyneet virsiseurat pidetään tänä kesänä Väinön Värinä muistokivellä, Nuorisoseuran piha-alueella, sunnuntaina 21.7. klo 14:00.

Avoimen taivaan alla pidettyjä peltoseuroja on aina sää suosinut, vaikkakin seurat ovat olleet akkainviikolla. Niin kuin ne on nytkin.

Väinön Värinä muistokivi, mikä se on ?

Tule kuulemaan ja näkemään jyhkeä luonnonkivi muistolaattoineen.

Virsilaulun, sanankuulon ja muun ohjelman ohella seuraväki ruokitaan ennen seuroja nuorisoseuran tiloissa ohraryynipuurolla ja puolukkakiisselillä.

Ruokailun jälkeen Ojajärven kesäasukas Martti, kuten aiempinakin vuosina, antaa hopeatorvellaan alkusävelet virrenveisuuseen. Luoma-ahon laulavat naiset – Seija Korkia-ahon johdolla – johdattelee taasen seuraväen hartaaseen kesätunnelmaan.

Seurapuheen pitää alajärveläisjuurinen kirjailija, evl. tiedottaja Heli Karhumäki. Mukana on myös Alajärven seurakunnan seurakuntapastori Jenny Mäkelä, Vimpelin Hietojalta. Virsien säestyksestä vastaa seurakunnan kanttori.

Kyläläiset ja lähialueen väki, sekä etäältä sukuloimaan tulleet lomalaiset ovat runsaslukuisesti löytäneet tiensä Luoma-aholle virsilauluseuroihin. Veisaamaan, sanankuuloon sekä tapaamaan tuttuja.

Tervetuloa kaikkialta, osoite on Luomantie 100.

Lisätietoja 0400 920 741 / Arvo

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI