KokoomusHarriSeppälä
MikkoSavola_74
Ähtäri zoo helmi-maalisk2023
Keskiviikko 22.3.2023 | Vihtori

YKKÖSPESIS | Ankkurit saamassa huippu fysiikkavalmennuksen tulevalle kaudelle!

0

Alajärven Ankkurit on solminut yhteistyösopimuksen Kuortaneen Urheiluopiston kanssa – Jaakko Ojaniemi ja Niina Sippola tulevat mukaan seuran pesäpallon miesten edustusjoukkueen fysiikkavalmennukseen.

Fysiikkavalmennus on erittäin tärkeä osa urheilua ja Ankkurien Ykköspesisjoukkue sai Kuortaneen Urheiluopiston kautta siihen mukaan kovan kaksikon, kun Jaakko Ojaniemi ja Niina Sippola aloittavat tehtävässä, Ankkuri-pesiksestä tiedotetaan.

Jaakko Ojaniemi tunnetaan menneisyydestä loistavana 10-ottelijana. Jaakko nähtiin mm. vuoden 2004 Ateenan olympialaisissa kisaamassa. Jaakon 10-ottelun piste-ennätys on huikea 8192.  Jaakon 10-ottelun saavutuksista mainittakoon lisäksi 19-vuotiaiden MM-kilpailujen pronssi, 19-vuotiaiden EM-kisojen hopea ja Aikuisten sarjassa Munchenin EM-kilpailujen viides.

Niina Sippola on tuttu pesäpallopiireistä. Sip­po­la on toi­mi­nut ai­em­min muun mu­as­sa Sot­ka­mon Jy­myn mies­ten su­per­pe­sis­jouk­ku­een fy­siik­ka­val­men­ta­ja­na sekä Vuo­kat­ti-Ruka ur­hei­lu­a­ka­te­mi­an pe­sä­pal­lo­val­men­ta­jana. Niina tunnetaan myös loistavana pelaajana. Kovalyöntisenä pelaajana tunnettu Niina pelasi Naisten Superpesistä Vimpelissä, Peräseinäjoella, Ylihärmässä ja Oulussa. Niina toimii myös kaudella 2021 Lapuan Virkiän naisten Superpesisjoukkueen 2. pelinjohtajana.

Jaakko Ojaniemi ja Niina Sippola molemmat toimivat Kuortaneen Urheiluopistolla valmentajina sekä asiantuntijoina ja pääasiallisena työnkuvana on urheilijatestaus.


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI