Yrittäjäkuukausi | FinnKatsastus täyttää 10 vuotta

0
Yrittäjä Mika Paajaste muistuttaa, että renkaiden kunto on syytä tarkistaa syksyn pimeiden ja sateiden alkaessa. Hän kehottaa myös tarkastamaan, että kaikki valot ajoneuvossa toimivat. Monta vaaratilannetta voidaan välttää, kun renkaat ovat kunnolliset ja kaikki valot palavat.

Vuonna 2010 lokakuussa avattiin Alajärvelle paikallinen, yrittäjävetoinen katsastusasema. Asemalla yrittäjänä edelleen toimiva Mika Paajaste on iloinen, että töitä on riittänyt ja asiakkaat haluavat käyttää paikallisia palveluita.

Kesällä 2020 saatiin käyttöön Teollisuustien halli, jossa onnistuu nyt myös raskaiden ajoneuvojen katsastukset. Aikaisemmin hallissa on toiminut A-Katsastus. Myös Autosähkö A. Männikön korjaamotiloissa raskaat katsastukset onnistuvat edelleen.
Tänä vuonna yritykseen on palkattu kaksi uutta työntekijää: katsastajan tehtäviin Kari Lappinen ja toimistosihteeriksi Katja Pessinen.

(vas.) Katja Pessinen ja Anne Hautamäki: Toimistosihteeri Anne Hautamäki muistuttaa, että jos huomaa katsastusajan menneen ohi, on tärkeää varata aika katsastukseen, niin voi sitten luvan kanssa ajaa katsastamattomalla ajoneuvolla asemalle eikä poliisi sakota katsastukseen ajosta. Toimiston tytöt auttavat mielellään asiakkaita niin sopivan katsastusajan varaamisessa kuin myös vakuutusten ja rekisteröintien tekemisessä.

Keväällä koronaepidemian alkaessa Liikenne- ja viestintäministeriö päätti, että ajoneuvojen katsastus tulee suorittaa koronatilanteesta huolimatta. Nyt korona-aikana asiakkaat ovat entistä enemmän halunneet varata aikoja välttääkseen turhaa odottelua ja kontakteja. FinnKatsastuksella seurataan tiiviisti koronatilannetta ja noudatetaan koronasuosituksia.

– Tilojen siisteyteen kiinnitetään koko ajan erityistä huomiota. Toivommekin, että olet asiakkaanamme terveenä ja muistat käsidesin käytön.

Ajoneuvonsa katsastusajasta epätietoinen asiakas voi myös aina ottaa yhteyttä asemalle ja tarkistuttaa henkilökunnan avustuksella tilanne. Toimiston puhelin palvelee ma-pe 9-17. Aikoja sekä kevyen että raskaan katsastuksiin voi varata soittamalla toimistoon p.( 06) 557 1111 tai sähköpostilla katsastus@finnkatsastus.fi. Edelleen ajoneuvonsa katsastukseen voi tulla myös Drive in -tyylillä ja katsastukseen pääsee, jos jonoa eikä ajanvarauksia ole.
Korona-pndemian vuoksi FinnKatsastuksella ei juhlita, mutta arvonta on syytä laittaa pystyyn juhlavuoden kunniaksi. (Katso ohjeet ja muut tiedot alla olevan kuvan tekstistä)

Kuva koko henkilökunnasta: SYYSKILPAILUN 2020 kysymys kuuluu: Kuinka paljon on koko henkilökunnan yhteenlaskettu pituus (sentin tarkkuudella)? Arvauksia voi tuoda katsastusaseman ulkoseinässä olevaan postilaatikkoon. Arvauslipukkeeseen osallistuja nimi ja puhelinnumero sekä yhteispituus senttimetreinä. Arvausaikaa on 17.12.2020 saakka ja oikein arvannut saa itselleen tai pukinkonttiin laitettavaksi led-lisävalon. Yrityksen jokaisen kymmenen toimintavuoden kunniaksi kaikkien arvaukseen osallistuneiden kesken arvotaan 10 lahjakorttia katsastukseen Kuvassa (vas.) Toimistosihteerit Anne Hautamäki, Katja Pessinen ja Kati Paajaste. Katsastajat: Hannu Seijari, Kai Kellokoski, Jari Kivimäki, Mika Paajaste, Jari Ylätalo ja Kari Lappinen.

J-Pnews onnittelee  KYMPPI-synttäreitä viettävää FinnKatsastusta / Kati ja Mika Paajastetta! 

JÄTÄ KOMMENTTI