Yrityspalvelukeskus kokoaa yrityspalvelut yhteen

0
Kuva: Asiantuntijat yhteiskuvassa yrityspalvelukeskuksen ensimmäisen kokouksen jälkeen. Ylhäältä vasemmalta Reijo Kivimäki, Juha Koski, Hikka Huhtamäki, Ismo Kuhalampi, Riikka Ylikangas, Johanna Olsson, Leena Tuohimaa-Kari, Kari Rintala, Elina Nurmela, Jari Aaltonen, Heikki Hurrila Keskeltä vasemmalta Leena Foudila, Tuija Nikkari, Anu Havuluoto, Seppo Lätti, Jarmo Nurmela, Eija Hahtokari, Marja-Elina Kivisaari Edessä istumassa Matti Keltamäki ja Kari Välimäki

Yrityspalvelut on koottu vuoden 2020 alusta yrityspalvelukeskukseen Etelä-Pohjanmaan ELY-keskukseen. Siellä toimivat Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston, Keski-Suomen ELY-keskuksen ja Business Finlandin yritys- ja rahoitusasiantuntijat.

Tavoitteena on luoda selkeämpi yrityspalvelujen kokonaisuus ja helpottaa yrityksiä löytämään tilanteeseensa sopiva yksilöllinen palvelu yhdellä yhteydenotolla, olipa kyseessä yrityksen toiminnan käynnistäminen, liiketoiminnan kehittäminen, kansainvälistyminen, investoinnit, rekrytoinnit tai henkilöstön kehittäminen.

Yhteistyöllä etsitään ratkaisuja yritysten haasteisiin ja kasvun pullonkauloihin. Tavoitteena on myös, että entistä useampi toimintaansa uudistava, kasvava ja kansainvälistyvä yritys hyödyntäisi tarjolla olevia monipuolisia palvelu- ja rahoitusmahdollisuuksia. Yrityksen ei tarvitse jäädä yksin asiansa kanssa, sillä yrityspalvelukeskuksen henkilökunta on tukena monipuolisten verkostojensa voimalla.

Haluaisitko tulla työskentelemään kansamme?

Tarvitsemme vahvistusta uuden tyyppisen asiantuntijaorganisaation käynnistämiseen ja johtamiseen, näkemystä eteläpohjalaisten yritysten kehittämisestä ja kokemusta verkostojen rakentamisesta. Alla olevasta yrityspalvelupäällikön hakuilmoituksesta löytyy tarkemmat tiedot.

Yrityspalvelupäällikkö hakuilmoitus (valtiolle.fi)


 

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI