Alajärven evl seurakunnan tapahtumia

0

Syntisten lauluja Kalossissa Lehtimäellä

Tiina Akomeah

Suosiota saavuttaneen Päällikkötason Jamien muusikkovieras tässä taannoin Alavariinissa eli Marko Isolehto jatkaa kiertuettaan teemalla ”Syntisten lauluja”.

Lehtimäen ”oma trubaduuri” rantautuu tällä kertaa ravintola Kalossiin kotikylän keskustaan perjantaina  8.3. klo 21.00. Mukaan musiikin vietäväksi ja sanojen saattelijaksi kutsutaan juuri Sinua. Arvaan, että nähdään?

 

Luentosarja efesolaiskirjeestä alkaa

Tiina Akomeah

Alajärven seurakunnan Kirkontuvalla, Kirkkotie 6, alkaa kevään mielenkiintoinen luentosarja Raamatun efesolaiskirjeestä torstaisin klo 18. Luentojen vastuuvuoroissa ovat seurakuntamme papit.

Kokoontumiskerrat ovat:

14.3. ”Enemmän ja parempaa”, Juha Vihriälä

28.3. ”Jumalan lahja”, Harri Silvolahti

11.4. ”Kristuksen salaisuus”, Ari Auranen

25.4. ”Nöyryys ja hiljaisuus”, Ann-Mari Häggman-Niemi

9.5.  ”Valon lapset”, Juha Vihriälä.

Tutustumismatka raamatun saloihin syventää sanan tulkintaa ja kristinuskon merkitystä elämässä, joten nappaa illat itsellesi ja tule Kirkontuvalle!

 

Missio-Alajärvi 2019 rukousilta ja aamiaishetki

Tiina Akomeah

Toivoa on, toteaa Missio-Alajärvi, jonka missioillat toteutuvat Alajärven kirkossa 22.3.-23.3.2019 iltapuoliseitsemän perjantaina ja iltakuudelta lauantaina. Luutuneita asenteita uskosta ja kristillisyydestä kirkastaa ja auttaa avaamaan sydämen oven kiitollisuuden ja Jumalan rakkauden ilmapiiriin evankelista Ilkka Puhakka yhdessä muusikko Pekka Simojoen kanssa.

Mission tiimoilta järjestetään lauantaina 9.3. rukousilta Alajärven kirkossa klo 18-23 välisenä aikana. Voit tulla rukoilemaan koko ajaksi tai niin kauan kuin sinulle sopii mission puolesta.

Yrittäjien aamiainen Alvariinissa

Hyvä mielen aamiainen kutsuu mukaan Hotelli-ravintola Alvariiniin keskiviikkona 13.3. klo 7.30-9.00. Pieni ohjelmatuokio, jossa puheen pitää yrittäjäpappi Harri Silvolahti Alajärven seurakunnasta, juonnosta huolehtii Heli Harjula ja paikan päällä saa nauttia aamuisesta musiikista.

Yrittäjien aamiaisen järjestäjinä ovat yhteistyössä Alajärven Yrittäjät, Alajärven seurakunta, Missionmen ja Hotelli-ravintola Alvariini.

 


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI