Alajärven evl seurakunta tiedottaa tapahtumista

0

Sanan ja rukouksen ilta ja Rakkauden voima – raamattuopetuspäivä Alajärvellä

Tiina Akomeah

Sanan ja rukouksen iltaa vietetään Alajärven Gabrielin kirkossa perjantaina 30.11.  klo 18.30. Illassa puhuu Ilkka Rytilahti ja Markku Tiistola, hän myös juontaa tilaisuuden.

Viikonvaihde jatkuu lauantaina 1.12. Raamattuopetuspäivän merkeissä, jossa luennoitsija on Ilkka Rytilahti ja hän avaa käsitettä Rakkauden voima kolmesta eri näkökulmasta: Mihin meidät on luotu? Mihin meidät on vapautettu? Mihin meidät on tarkoitettu? Raamattuopetus alkaa klo 10 Kirkontuvalla. Klo 11.45 keittolounas ja raamattuopetus jatkuu klo 12.30. Kahvit juodaan klo 13 ja sen jälkeen viimeinen luentotunti.

Tilaisuuden järjestää Alajärven seurakunta ja Ev. lut. Kansanlähetys.

 


Lehtimäen kappelin joulumyyjäiset

Tiina Akomeah

”Vähän niin kuin itse tehty…” meiningillä avataan lauantaina 1.12. Kappelin perinteiset joulumyyjäiset seurakuntakodilla. Myyjäiset ovat auki klo 10-14 välisenä aikana. Tarjolla on laatikoita, sukkia, lapasia, leivonnaisia, kortteja, koruja, kestokasseja yms. Kaikki lämmöllä ja rakkaudella valmistettuja.

Tuotto käytetään kappelin diakonia- ja lähetystyön hyväksi avuksi lähelle ja kauaksi toinen toisistamme vastuuta kantaen.


Joulupuuroa tarjolla Alajärvellä

Tiina Akomeah

Miten olisi, kelpaako joulupuuro ja rusinasoppa? Entä kahvit ja pipari? Sitä olisi nyt tarjolla Alajärven seurakuntatalolla tiistaina 4.12. klo 11-13. Vapaaehtoinen maksu. Tuotto käytetään diakonian joulumuistamisiin. Voit saada myös kerta-annoksen puurotervehdyksenä jollekin ystävälle, joka ei pääse paikalle. Lämmin joulumieli tulkoon jokaiselle tulijalle!


Tuomasmessun merkeissä 25 vuotta Alajärvellä

Tiina Akomeah

On juhlamessun aika. Tänä vuonna 2018 Alajärven Tuomasmessu täyttää 25 vuotta. Messu alkaa sunnuntaina 2.12. klo 10 Gabrielin kirkossa Alajärvellä. Messun vieraileva saarnaaja on Sana -lehden päätoimittaja Heli Karhumäki, liturgina toimii kirkkoherra Ari Auranen. Alajärven kirkkokuoro on Tuomaskuorona, jota johtaa kanttori Ismo Pitkänen. Messun jälkeen nautitaan kirkkokahvit Alajärven seurakuntatalolla.

Tuomasmessu vastaa tämän ajan ihmisten kaipuuseen kohdata Jumala. Olet sitten epäilijä tai etsijä tai jo uskon tien löytänyt. Tuomasmessulle ominaista on rukouksen monimuotoisuus, rikas musiikkitoteutus sekä vapaaehtoisten seurakuntalaisten osallistuminen messun toteuttamiseen. Kyseessä on siis sanoin ja sävelin toteutettu ehtoollisjumalanpalvelus, jossa toivomme näkevämme juuri sinut!

”Kuka on kirkkauden kuningas? Hän on Herra, väkevä ja voimallinen. Hän on Herra, voiton sankari. Kohotkaa korkeiksi, portit, avartukaa, ikiaikaiset ovet! Kirkkauden kuningas tulee.” Psalmista 24.

 


 

JÄTÄ KOMMENTTI