ALAJÄRVEN EVLSRK | Uskon jalanjäljillä pohtii mitä on ekoteologia? | Iltamessut ja Sanan ja rukouksen ilta kirkossa

0

Ohessa Alajärven seurakunnan kolme eri tiedotetta:

Tiina Akomeah

Suositut Alajärven seurakunnan pappien luennoimat raamattuopetukset ovat tulleet 5. osaansa. Keskiviikkona 11.3. Alajärven seurakuntatalolla klo 18 alkavaa aihetta ”Viljele ja varjele tää maa – mitä on ekoteologia” -teemaa avaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Illan juontaa Torsti Orajärvi. Illassa musiikkia, keskusteluja ja iltapala.

-Kristinuskon sanomaan kuuluu ihmisen vastuu luomakunnasta. Raamatun mukaan Jumala antoi ihmisen tehtäväksi viljellä ja varjella luomakuntaansa. Ekoteologia tarkasteleekin Raamattua ja kristinuskon oppia luomakunnan hyvinvoinnin näkökulmasta. Illan aikana pohditaan muun muassa sitä, tarvitaanko kirkossa ekoreformaatiota? Ja miten estää ekoahdistus, toteaa Ann-Mari Häggman-Niemi.

”Sinä pidät huolta maasta ja annat sille sadetta, sinä teet sen hedelmälliseksi. Jumala, sinun virtasi on vettä täynnä. Koko maa riemuitsee ja laulaa.”  – Psalmista 65

Sanan ja rukouksen ilta kirkossa

Tulevana perjantaina 13.3. klo 18.30 alkaen vietetään Sanan ja rukouksen iltaa Alajärven kirkossa. Illan juontaa Torsti Orajärvi ja musiikista vastaa Ylistyskuoro. Vierailevana puhujana kuullaan Asko Matikkaa. Hän on pappi ja omaa laajan kokemuksen sielunhoitotyöstä.

Illan järjestää Ev. lut. Kansanlähetys

Iltamessu Alajärven kirkossa

Jälleen iltamessun aika sunnuntaina 15.3. klo 17 Alajärven kirkossa. Messussa saarnaa Harri Silvolahti ja erityisesti perheen pienempiä palvellaan messun ajan sakastipyhäkoulussa. Musiikkia Maria Kanervikkoaho.

Kahvit. Eiköhän tavata iltamessussa!


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI