ALAJÄRVEN SRK | Tulevia tapahtumia

0

Tiina Akomeah

Päällikkötason Jamit Alvariinissa

Päällikkötason Jamit teemalla ”Syntisten lauluja” saavat nyt jatkoa ravintola Alvariinissa Alajärvellä perjantaina 1.2. klo 18, kun lauteille astuu muusikko ja trubaduuri Marko Isolehto  Ovet ovat auki ihan joka ikiselle ja musiikki on pop- ja rock -voittoista musaa, elämän makuisilla sanoituksilla höystettynä. Mies ja kitara -tyyliin toteutettu musiikkipläjäys istuu muusikolle kuin ”nappi takkiin”.

Eikä siinä kaikki. Musiikin lomassa voi nauttia Alvariini maukkaista jättihampurilaisista, jotka eivät jätä ketään kylmäksi ja nälkä ei hetkelleen kurni. Sinua odotetaan siellä, joten tule! Illan järjestää Alajärven seurakunta.

 

Usko tai älä – löytöretki aikuiseen uskoon

Vielä on aikaa ilmoittautua maanantaihin 4.2. mennessä ”Usko tai älä” -pienryhmään, joka kokoontuu Alajärven seurakuntatalolla tiistaina 12.2. klo 18 ensimmäistä kertaa. Kyse on kysymyksistä, joita jokainen saa esittää paikan päällä uskosta, raamatusta, elävästä elämästä tai ylipäätään asioista, jotka  ihmetyttävät tai puhuttavat kristinuskon saralla. Jatkosta saat tietää lisää paikan päällä.

Ole siis hyvä ja tule, ilmoita kiinnostuksestasi joko soittamalla puh. 06 557 0800 tai 06 557 0801 tai lähettämällä viesti alajarven.seurakunta@evl.fi

JÄTÄ KOMMENTTI