SOININ evlsrk | Sun ristis luo

0

Vuosi sitten Soinin kirkossa esitettiin pääsiäisen aikaan musiikkinäytelmää ”Tien sinne te tiedätte”. Tänä pääsiäisenä ei ole tarjolla vastaavanlaista isoa esitystä. Sen sijaan pääsiäisviikolla on Soinin kirkossa monia tilaisuuksia, joissa on samoja elementtejä kuin passiodraamassa viime pääsiäisenä. Yksi tilaisuuksista on keskiviikkona 17.4. klo 19.

Hämärässä kirkossa on luvassa hiljaisen viikon lauluja, runoja, Raamatun tekstejä ja rukousta. Matkaa kohti pitkänperjantain ristiä ja pääsiäisaamun iloa tehdään monesta näkökulmasta.

Jaana Laakson runo Kaipaus avaa illan Laakson itsensä esittämänä. Gospelkuoro laulaa muun muassa vuodentakaisesta näytelmästä tutun laulun Juudas. Toinen Kaarina Kujalan esittämistä runoista on Jorma Lahtisen Teinkö kauhean erehdyksen? Eve ja Ossi esittävät Barabbaan laulun, jonka teki aikoinaan tutuksi Mikko Kuustonen Pro fide -yhtyeen kanssa. Hiljaisen viikon tapahtumista lukevat musiikin ja runojen välissä Saana Peura ja Salla Peura. Pappina on mukana Pasi Kilpeläinen.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Kolehti kerätään oman seurakunnan musiikkityölle.


 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI