Usko tai Älä – tule ja pohdi kristinuskoa

0

Tiina Akomeah

Usko tai Älä -ryhmät alkavat kesätauon jälkeen Alajärvellä 3.9 klo 18.00 joka toinen tiistai Kirkontuvalla. Talvella alkaneet ryhmät jatkavat omissa ryhmissä. On taas hyvä kesän jälkeen kokoontua pohtimaan ja syventymään kristillisen uskon kysymyksiin.
Usko tai Älä -koulutus, on aikuiseen uskoon perehdyttävä pienryhmämuotoinen seurakuntien toimintamalli. Se on noin vuoden mittainen kirkkovuoden rytmiä seuraava kokoontumisten jakso. Kristinusko herättää paljon kysymyksiä.

Ryhmissä on mahdollisuus kasvaa ja syventyä kristillisen uskon tuntemisessa. Lähtökohtana ovat osanottajien omat uskon ja elämän kysymykset, rakentava keskustelu ja elämän matkan jakaminen. Usko tai Älä -ryhmässä saa olla aidosti oma itsensä.
Jos sinua kiinnostaa kristinusko ja hengelliset asiat, etkä ole ennen ollut mukana Usko tai Älä -ryhmässä, voit aloittaa sen tiistaina 3.9. Tule rohkeasti Kirkontuvalle klo 18.00 aloitamme kahvilla rukouksella ja sen jälkeen kokoonnumme ryhmiin. Jokaisessa ryhmässä on ohjaajia ja toiminnasta vastaa seurakunnan pappi.

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI