Pekka Sartola vierailee Alavudella

0

Johanna Yli-Kaatiala/J-Pnews

Alavuden Israelin Ystävät r.y. on kutsunut puhujavierailulle erään maamme tunnetuimmista Israelin ja Lähi-Idän asiantuntijoista. Turun seudulla, Kaarinassa asuva kirjailija ja pastori Pekka Sartola tulee pitämään sunnuntaina 13.10. Israel-aiheisen tilaisuuden paikallisessa Alavuden helluntaiseurakunnassa. Hänen aiheinaan ovat Israel ja seurakunta lopun ajassa. Hän kertoo näkemyksiään niin Israelin tulevaisuudesta, kuin myös sen naapurivaltioiden eskatologiasta ja monesta muusta äärimmäisen mielenkiintoisesta raamatullisesta aiheesta.

Pekka Sartola on Suomen Vapaakirkon pastori, mutta on tullut viime aikoina tunnetummaksi etenkin Israelia ja Lähi-Itää käsittelevien kirjojensa kautta. Nyt syyskuussa ilmestyi hänen 25. teoksensa Profeetat puhuvat. Sen aiheet liittyvät niin tämän päivän eksytysten laajaan kirjoon, kuin Lähi- idässä esiin nousseisiin opetuksiin Raamatun sanoman mitätöinnistä islamin hyväksi. Viime vuoden toukokuussa ilmestyi hänen 24. teoksensa Taistelu Jerusalemista, jonka sisältö on vertaansa vailla oleva katsaus Jerusalemiin ja syihin, miksi islam ei voi milloinkaan sopia rauhasta, ennen kuin Jerusalem kuuluu heille. Sen, kuten hänen aikaisempien teostensa kustantajana on nykyisin Kaarinan kaupungissa toimiva Ajanteos Kustannus Oy.

Pekka Sartola on eräs suosituimmista ja tunnetuimmista oman erikoisalansa luennoitsijoista. Hänen suora tyylinsä, tarkat tutkimuksensa ja faktaan perustuvat analyysinsä ovat erittäin suosittuja ja hänen kolumnejaan siteerataan ahkerasti myös maamme rajojen ulkopuolella. Hän aloitti Israelia ja eskatologiaa koskevat tutkimuksensa jo yli neljä vuosikymmentä sitten, on kahlannut läpi eri oppisuuntia, näkemyksiä ja tulkintoja ja muodostanut niistä lopulta oman, Raamattuun tiukasti sidoksissa olevan kokonaisvaltaisen näkemyksensä. Niin yksittäisen ihmisen, seurakunnan kuin Israelinkin suhteesta Jumalaan ja lopun aikoihin liittyviin tapahtumiin. Hänen kiertueohjelmaansa ja kolumnejaan voi seurata kustantajan kotisivuilta www.ajanteos.com

Kaikki Israelin ystävät Alavudella ja kauempanakin toivottavat Pekka Sartolan lämpimästi tervetulleeksi tilaisuuksiin. Siis sunnuntaina Alavuden Helluntaiseurakunnassa kello 13:30 alkaen. Tilaisuuksissa on myynnissä uutuusteoksen ohella myös muuta hänen kirjallista tuotantoaan.


 

PTV mansikkasumppa1

JÄTÄ KOMMENTTI