Uusi toimintamuoto käynnistyi Alavuden helluntaiseurakunnassa

0
Ahkerat naiset neulomassa yhteiseen hyvään ja ohessa yksi heistä lukee Raamattua. (JY-K/jpnews.fi)

Teksti ja kuvat: Johanna Yli-Kaatiala/J-Pnews

Yhden, tai kahden, naisen ideasta käynnistyi uusi käsityöpiiri Alavuden helluntaiseurakunnassa torstai-illalla 12.9.2019. Kokoontumispaikkana oli seurakunnan takkahuone ja jatkossa paikka on sama, tai jonkun jäsenen koti. Tarkoituksena on kokoontua torstai-iltaisin klo 18 kahden viikon välein. Kestoksi päätettiin noin kaksi tuntia kerrallaan.

Ensimmäisellä kerralla paikalla oli mukavasti kymmenen naista sukkakutimiensa kanssa. Joku jatkoi joskus aloittamaansa työtä, kun taas joku otti lahjoituskeristä mieluisensa ja aloitti uuden työn. Tarkoituksena on porukalla neuloa lastensukkia lahjoituksena Joulun Lapsi-paketteihin. Sukkia voi toki myös tuoda seurakuntaan, tai koostaa paketteja täysin itse paketin ohjeiden mukaisesti.

Kahvi kostutti kuivat kurkut. (JY-K/jpnews.fi)

Ohessa oli tarjolla kahvia ja kastamista, sekä luimme Raamatusta kohtia ja keskustelimme niistä. Tilaisuus alkoi Luukkaan kahdeksannella luvulla ja siitä jakeilla 2-3. Keskustelimme siitä, miten jokainen voi palvella seurakuntaa ja toisia ihmisiä omilla lahjoillaan. Ilta päättyi yhteiseen rukoukseen.

Tervetuloa jatkossakin mukaan, myös seurakuntarajojen yli, jos koet asian sinulle läheiseksi.

Malli Joulun Lapsi-paketista, joiden aihioita jaetaan eri seurakunnista. Paketit toimitetaan ulkomaille hyvin köyhille alueille, joissa lasten riemu on aitoa.

 

JÄTÄ KOMMENTTI