5. Betset-hölkkä juostiin Kyyjärvellä – Katso tulokset

0
Naisten 10km:n kilpasarjan voittajakolmikko järeällä betoni bodiumilla
Betset-hölkän miesten 10 kilpasarjan voittajakolmikko
Sunnuntaina (12.7.) illalla juostu V Betset-hölkkä kiinnosti seutukunnallisesti ja etenkin seutukunnan ulkopuolisia kilpailijoita sekä kuntoilijoita. Kaukaisimmat olivat saapuneet pääkaupunkiseudulta Vantaalta ja Suomen Turusta saakka. Sekä naisten, että miesten tämän vuoden mestarit saatiin kilpasarjojen 10 km:n lenkiltä, sekä 5 km mittaiselta hölkkäsarjojen reitiltä.

Se että tapahtumassa ei kerätty osallistumismaksua ja toisaalta mainiot arpapalkinnot kaikkien osallistujien kesken, omalta osaltaan varmasti vaikutti siihen että tapahtuma kiinnosti. Tapahtuma saatiin viedä läpi mitä erinomaisessa juoksukelissä. Lämpöasteet jäivät alle alle + 20 ja pieni tuulikaan ei haitannut juoksemaan ja kuntoilemaan lähteneitä.

Tänäkin vuonna osallistujamäärä oli hyvällä tasolla.

Nyt viidennen kerran järjestetty tapahtuma keräsi yhteensä 117 juoksijaa / hölkkääjää / kävelijää, eli lähes edellisen vuoden osallistujamäärän verran.

Miesten 10 km:n voiton vei Niko Lepistö

Koko taphtuman kovinta vauhtia piti yllä miesten 10 km:n voiton napannut Laihian Lujan Niko Lepistö ajalla 33,32. Voittajan aika oli täsmälleen sama, kuin edellisen vuoden kakkosella Sami Lähdemäellä. Saarijärven Pullistusta edustava Sami Lähdemäki sijoittui tänäkin vuonna toiseksi, nyt ajalla 33,39. Kolmanneksi tuli Kyyjärven Kyvyn oma juoksija Jari Hakola ajalla 34,23.

Naisten 10 km:n voiton otti nimiinsä Pauliina Lampinen

Naisten 10 km kilpasarjassa kovinta vauhtia piti Pauliina Lampinen Vantaalta ajalla 45,06. Toiseksi sijoittui Kyyjärven Kyvyn Sanna Honkonen ajalla 48,36. Kolmas oli Anna-Mari Koskelo niin ikään Kyyjärveltä, 51,14.

Naisten 10km:n kilpasarjan voittajakolmikko järeällä betoni podiumilla

Kaikkien osallistujien kesken arvotut lahjakortit voittivat:

150 € lahjakortti Sanna Honkonen, Kyyjärvi

100 € lahjakortti Jaana Meriläinen , Karstula

50 € lahjakortti Pentti Virmalainen, Vaajakoski

Tulokset kokonaisuudessaan löydät tästä J-Pnewsin LINKISTÄ!

Tavarapalkintojen lahjoittajat:

BETSET OY, ETRA OY, LINDSTRÖM, PEIKKO GROUP OY, PERHON TALOUSKAUPPA, POP-PANKKI KYYJÄRVI, PAROC, SEMTU OY, SEMKO OY, SIEVIN JALKINE OY, SOLMASTER, SPU OY, STARK, TOOLGATE O Y, WURTH OY

Tapahtuman järjestelyistä vastasi urheiluseura Kyyjärven KyKy, joka haluaa kiittää kaikkia lahjoittajiaan ja tapahtumaan osallistuneita.

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI