Alajärveläis cheerleaderit voittamassa pronssia Crocodilesin joukkueessa

0
Crocodiles Cheerleaders menestyivät kilpailuissa Vantaalla (Crocodiles)
Crocodiles Cheerleadersit menestyivät kilpailuissa Vantaalla (Crocodiles)
Sunnuntaina (26.5.) Vantaalla käydyssä amerikkalaisen jalkapallon cheerledingin May Madness – kisassa seinäjokelainen Crocodiles Cheerleaders Supreme – aikuisjoukkue voitti pronssia. Mukana joukkueessa olivat myös alajärveläiset siskokset Hiljahenna ja Tarina Tomminen.

Viikonloppuna on kisattiin Vantaan Valttiareenalla kaksi cheerleading kilpailua. Suomi-Ruotsi maaottelu sekä May Madness kisa.

Crocodiles cheerleaders osallistui molempiin kilpailuihin. Lauantain Suomi-Ruotsi maaottelussa kisasi ensimmäisen kisansa junioreiden stunttiryhmä Spitfires joka sijoittui todella kovatasoisessa sarjassa 8/9.

Sunnuntaina käydyssä May Madness kilpailussa oli mukana viisi(5) joukkuetta Crocodilesistä ja koko viikonlopun aikana kisamatolla kävi yhteensä 109 seuran harrastajaa!

Ensimmäistä kertaa kilpaileva aikuisjoukkue Supreme voitti sarjassaan pronssia, sijoittuen 3/5. Joukkuetta valmentaa  Jenny Latva. Mukana valmennuksessa ovat olleet myös Tuija Luhtala sekä Jarmo Lahti.

Juniorijoukkue Supergirls ylitti myös odotukset ja oman tavoitteensa sijoittuen kovatasoisessa sarjassa cheer-yhdistetty sijalle 6/15 ja täysin puhtaalla kilpailusuorituksella.

Junioreiden alkeisjoukkue Stardust sijoittui sarjassaan 13/14. Mukana Vantaalla oli myös kaksi Crocodilesin mini-joukkuetta, joissa nuorimmat harrastajat ovat vasta 7-vuotiaita.

Myös molemmat mukana olleet minijoukkueet Superstars ja Shining Stars ylsivät upeasti puhtaaseen kilpailusuoritukseen. Minijoukkueiden kisaajia ei laiteta paremmusjärjestykseen vaan kaikki sarjaan osallistuneet palkitaan.

JÄTÄ KOMMENTTI