Alajärven Ankkurien uusi toiminnanjohtaja on Timo Kallio

0

Ankkurit on kesän aikana hakenut ja tehnyt nyt valinnan hakemuksista syyskuussa muihin tehtäviin siirtyvän Mika Peräkankaan tilalle uudeksi toiminnanjohtajaksi Timo Kallion Kauhajoelta.

Alajärven Ankkurit julkisti tänään yhden hakijan kuudesta toiminnanjohtajan paikkaa hakeneista ehdokkaista. Kyseinen ehdokas, Timo Kallio Kauhajoelta, oli urheilun yleisseuran valitsijoiden mielestä parhain ja sopivin kyseiseen avoimeksi tulleeseen seuratyöntekijän toimeen. Ankkurit ry:n puheenjohtaja Antti Joensuu ja pesäpallojaoston puheenjohtaja Jouko Salmenautio arvostavat suuresti Kallion meriittejä puolustusvoimien palveluksessa, entisessä seurassaan Kauhajoen Karhussa ja myöskin urheilun digitalisoitumiseen liittyvien opiskelujen suorittamisessa. Kallion mielestä haastetta uudessa seurassa ja laajasssa tehtäväkentässä työstäminen riittää. Nykyisen toiminnanjohtajan tehtävät jättävä Mika Peräkangas on tehnyt pitkän ja arvostetun rupeaman Ankkurien käytännön toimien peräsimessä. Peräkangas auttaa myös uutta toimensa jatkajaa niin sanottuun pehmeään alkuun, perehdyttämällä Timo Kalliota toimenkuvaan liittyvissä tehtävissä aina syyskuun alkuun saakka.

Kuvassa: (vas.) Uusi toiminnanjohtaja Timo Kallio, pesäpallojaoston puheenjohtaja Jouko Salmenautio, Ankkurit ry:n puheenjohtaja Antti Joensuu ja toiminnanjohtaja Mika Peräkangas. (Jukka Ketonen/jpnews.fi)

KUUNTELE!  puheenjohtaja Antti Joensuun ja uutena toiminnanjohtajana aloittavan Timo Kallion kommentit!

Äänessä: Antti Joensuu ja Timo Kallio (äänitys: JK/jpnews.fi)


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI