Alajärven Ankkurit ja Haapajärven Pesä-Kiilat pesiksen farmiyhteistyöhön

0
Ankkurit sai vahvan pohjoispohjalaisen farmijoukkueen taustatuekseen? (K-Media)
Voimakkaasta kasvatus- ja juniorityöstää tunnetut Alajärven Ankkurit ja Haapajärven Pesä-Kiilat ovat solmineet farmiyhteistyösopimuksen kaudelle 2013.

Viime kaudella Superpesispaikkansa Suomen omavaraisimmalla joukkueella säilyttänyt Ankkurit ja nuorella joukkueella Ykköspesikseen noussut Pesä-Kiilat tunnustavat samoja arvoja toiminnassaan, joten yhteistyöhön päätyminen oli helppoa ja luonnollista. Molempien seurojen edustusjoukkue on nuori ja peliaikaa halutaan tarjota omille kasvateille mahdollisimman paljon.

Jukka Ristimäellä ja Pesä-Kiilojen kasvatti Niilo Piiponniemellä hiljattain vahvistunut Ankkureiden edustusjoukkue tarjoaa Pesä-Kiiloille mahdollisuuden saada useampia Superpesis- ja Ykköspesiskokemusta omaavia pelimiehiä nuorta joukkuettaan vahvistamaan. Vastaavasti Ankkureiden pelaajat saavat mahdollisuuden pelata tasokasta ykkössarjaa Haapajärven kokoonpanossa.

Haapajärvi on solminut farmisopimuksen myös suomisarjaa pelaavan Reisjärven Pilkkeen kanssa, mikä täydentää Haapajärven mahdollisuuksia tarjota peliaikaa joukkueensa kehittyville pelaajille.

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI