ALAJÄRVEN ARI MANNIO EI NOUSSUT VIELÄ MM-KISAKONEESEEN

0

Ari-MannioKuortaneella

Lehtimäen Jyskettä edustavan alajärveläisen keihäskomeettamme näytöt eivät aivan riittäneet vielä Suomen MM-kisaedustajaksi Berliiniin.
Tämän vuoden kotimaiset yleisurheilun suomenmestaruuskilpailut Kalevan Kisat pidettiin nyt viikonloppuna  Espoon Leppävaaran stadionilla.
Erityisesti keihäänheitossa jännitettiin Järvi-Pohjanmaan oman pojan Ari Mannion sijoitusta, sillä jaossa oli MM-edustuspaikka neljäntenä heittäjänä jo aikaisemmin valittujen Tero Pitkämäen, Tero Järvenpään ja Teemu Wirkkalan joukkoon.

Kalevan Kisojen keihäänheittokilpailun voitti tänä vuonna vakuuttavaa virettä osoittanut Teemu Wirkkala tuloksellaan 85,84. Tero Pitkämäki jätettiin tuloksella 84,28 kolmanneksi. Antti Ruuskanen mittautti kaikki kuusi heittoaan  yli 80 m, ja latasi parhaimman heittonsa 84,64 m päähän, ollen näin kilpailun vahva kakkonen. Ari Mannion paras heitto kantoi ”vain” 81,54 ja neljäs sija olikin Arille  pettymys. Seppo Rädyn ohjastaman Antti Ruuskasen näyttö oli niin vahva, että se vei miehen loppujen lopuksi yllättävänkin helposti kisaamaan maailman yleisurheilueliittien kanssa Berliiniin.

Urheiluliitto nimesi kisoihin kaikkiaan 19 urheilijaa. Joukkueen tavoite on kaksi mitalia ja kaksi pistesijaa. Viime MM-kisoissa Pitkämäen keihäskulta oli Suomen joukkueen ainoa mitali.

Kalevan Kisat kisaillaan ensi vuonna Kajaanissa.

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI