Alajärven uimahalli on valmis – kävimme tutustumassa kastumatta!

0
Uimahalli odottaa uimareita...(Kuvat: Jukka Ketonen)
Katso kuvagalleria! Kävimme kurkistamassa ennen virallisten avajaisten ”kellujaispäivää” Alajärven uuden monitoimi-uimahallin allasosastoon.

Sisätiloiltaan hellepäivän lämpöisessä uimalassa ei tarvitse palella, vaikka vesi vähän viileämpää olisikin. Neljä erillistä allasta tarjoavat puitteet uimiselle ja uimaan opettelelulle aina vauvasta vaariin.

Pienten lasten kahluuallas, leikki-ikäisten ja uimataitoaan matalassa altaassa opettelevien allas, aikuisten ja uimataitoisten monipuolinen iso allas hyppypaikkoineen, terapia-allas elävin vesielementein ja jätti poreineen. Tiloiltaan tehokkaasti käytettyyn allasosastoon on mahdutettu lisäksi vesileikkeihin hupia tuova, kylpylöistä tuttu, kierteinen vesiliukumäki. Perinteinen suomalainen viihtyisä sauna kuuluu luonnollisesti uimahallin varusteluun, kuten käytännölliset ja monipuoliset pesu- ja pukeutumistilat. Henkilökunnalla on tehokkaat välineistöt osaston valvontaan ja hallintaan. Viihtyisä kahvio ottaa vieraat vastaan, jonka panoraamaikkunasta avautuu näkymä allastiloihin.

Katso kuvagalleria vierailustamme uimahallilla

(Kuvat suurenevat klikkaamalla niitä!)

Rakennuksen alakerroksessa sijaitseviin kuntosali- ja ryhmäliikuntatiloihin tutustumme toisella kertaa.

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI