Alavuden kaupunginhallituksen päätöksiä 28.9.

0
Alavuden kaupungintalo

Alavuden kaupunginhallitus päätti seuraavasti kokouksessaan 28.9.

Padel Alavus ry aikoo rakentaa Alavudelle Lakiantielle urheilukentän ja Alavus Areenan välittömään läheisyyteen kaksi laadukasta WPT-hyväksyttyä padel-kenttää.  Hankkeen kustannusarvio on 139 610 euroa. ELY-keskuksen rahoitusosuus on 60%, yhdistyksen omarahoitusosuus 25% ja Alavuden kaupungilta haetaan 15% rahoitusta. Kaupunginhallitus on suhtautunut myönteisesti vastaaviin yleishyödyllisiin hankkeisiin. Hankkeeseen myönnettiin anottu sitoumus, sillä edellytyksellä että ELY-keskuksen avustus saadaan.

Rakennustarkastajan virka on ollut avoimena eläkkeelle siirtymisen johdosta. Hakuaikaa päätettiin kesällä jatkaa. Hakijoita oli yhteensä 20. Kaupunginhallitus päätti valita rakennusmestari (AMK) Juhana Paavolan ja kieltäytymisen varalle rakennusmestari (AMK) Kimmo Jokisen.

Valtuutettu Johanna Yli-Kaatiala on muuttanut Lapualle. Kaupunginhallitus esittää valtuustolle, että hänen sijalleen varsinaiseksi valtuutetuksi jäljellä olevaksi valtuustokaudeksi nousee perussuomalaisten ja kristillisdemokraattien vaaliliiton ensimmäinen varavaltuutettu Markku Kangasmaa, ja että valtuusto valitsee jäljellä olevaksi toimikaudeksi varajäsenen tekniseen lautakuntaan, suhteellisten vaalien lautakuntaan sekä lukion johtokuntaan.


 

PTV mansikkasumppa1

JÄTÄ KOMMENTTI