Ankkurien pesiskoulu starttaa ti 4.6. !

0
Pesis on riemukas taitolaji jota on mahdollista harrastaa jo hyvinkin nuorella iällä (K-Media/JK)
Pesis on taitolaji jonka kannattaa aloittaa jo mahdollisimman nuorena (K-Media/JK)
Alajärven Ankkurit järjestää jälleen pesiskoulun. Nyt lapsilla on mahdollisuus saada huipputason opastusta lajin kiemuroihin. Pesiskoulun vetäjinä toimivat muun muassa Superpesispelaajat Matti Saukko, Janne Kivipelto, Niilo Piiponniemi ja Tuomo Rautio.

Kaikki 6 – 9-vuotiaat pesäpallosta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan kansallispelimme pyörteisiin. Aiempaa osaamista ei tarvita. Pesiskoulussa lähdetään liikkeelle aivan alusta. Tarkoituksena on pitää hauskaa liikkumalla ja samalla opetella lajin alkeita.

Pesiskoululainen tarvitsee mukaansa ainoastaan säänmukaiset liikuntavaatteet. Mukaan voi ottaa myös oman räpylän, mailan ja kypärän. Pesiskoulusta löytyy myös varustepaketit. Eli jos omia varusteita ei ole, se ei estä osallistumasta pesiskouluun.

Pesiskoulu järjestetään kuusi kertaa ja yksi tuokio on 75 min mittainen.

Ensimmäinen kokoontuminen on siis ensi viikon tiistaina 4.6. Hoiskosta, Levijoelta, Paalijärveltä, Möksystä ja Luoma-aholta ilmoittautuneet kokoontuvat Hoiskon koululla klo: 13.30-15.00. Keskustasta ja muilta kyliltä ilmoittautuneet kokoontuvat Kitrolla klo: 12.00-13.30.

Vanhemmat, varatkaa ensimmäisellä kerralla hetki aikaa, sillä päivitämme vielä yhteystiedot ja kerromme seuraavista aikatauluista. Ja jos ilmoittautuminen on mennyt ohi suun – ei hätää. Pesiskouluun voi ilmoittautua ensimmäisellä kerralla myös paikan päällä. Pesiskoulun hinta on 15 €/lapsi sisältäen opetuksen, vakuutuksen ja pesiskoulumuiston.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI