Harsunkankaalla hiihdetään uudenvuodenpäivänä!

0
Kuva ajalta kun hiihto oli aitoa ja kikkailematonta. Norjan ylivoimakaan ei ollut niin murskaavaa ja itsestään selvää, kun Suomi-poika sinnitteli vastaan. Kuvassa koko kansan hiihtokuningas Eero Mäntyranta. (Arkistokuva)

Eero Mäntyranta

Harsunkankaan Eero Mäntyranta Memorial- hiihtojen toteutus varmistui hetki sitten.

Kyyjärven Harsunkankaalla uudenvuodenpäivänä järjestettävien hiihtojen toteutus on varmistunut.

Lumitilanne ja mittavat talkooponnistukset mahdollistavat näiden perinteisten hiihtojen järjestämisen muutaman välivuoden jälkeen.

Hiihtoreitit ovat kilpailun johtajan Alpo Viitalan mukaan erinomaisessa kunnossa, ja ne yhdessä luvassa olevan aurinkoisen sään kanssa luovat hienot puitteet tälle tapahtumalle.
Hiihtojen järjestämisellä juhlistetaan Kyyjärven Kyvyn 70-vuotista taivalta ja samalla kunnioitetaan myös vuosi sitten edesmenneen mestarihiihtäjän Eero Mäntyrannan muistoa nimeämällä kisat hänen muistohiihdoikseen.

Olympiavoittaja ja maailmanmestari oli aikoinaan tuttu näky Kyyjärvellä, sillä myös hänen kisakautensa käynnistyi peräti kymmenen kertaa Harsunkankaalla.

Mäntyrannan elämäntyö on esillä myös Kauppakeskus Paletissa esillä olevassa mittavassa palkintonäyttelyssä.
Hiihtojen palkintojenjako tapahtuu näyttelytilassa, ja palkintojen jakajana toimii hiihtäjälegenda, hiljattain 90 vuotta täyttänyt Siiri ”äitee” Rantanen.

Hiihtäjät huomio!

Jos et ole vielä ilmoittautua kisoihin tee se nopeasti ja kätevästi alla olevasta linkistä!!

Ilmoittautuminen kisoihin tapahtuu netin kautta osoitteeseen http://www.kilmo.fiJÄTÄ KOMMENTTI