Hurjaa vauhtia ja maastopyöräilyn riemua Alajärvi MTB:ssä

0

Neljännen kerran järjestetty Alajärvi MTB-maastopyöräilytapahtuma poljettiin lauantaina 10.9.
Tällä kertaa myös sää suosi Alajärven VPK:n ja Järviseudun Pyöräilyseuran järjestämää tapahtumaa ja keli oli mitä parhain maastopyöräilyyn. Reitti oli kuiva ja nopea, mikä näkyi myös tuloksissa.

Tapahtumassa mukana oli yli 100 pyöräilijää ympäri Suomea ja tapahtuma sai kiitosta sekä reitistä, että onnistuneista järjestelyistä.

Sarjoja löytyi niin kilpailijoille, kuntoilijoille kuin junioreillekin. Kilpailumatkat olivat kuntoilijoille 18 ja 35km, Junioreille 18km ja kilpasarjoihin osallistuneet ajoivat 35km matkan.
Miesten kilpasarjassa nähtiin uskomattoman kovaa tykitystä kärjessä, kun vauhtia piti alusta alkaen Gamlakarleby IF seuraa edustava, pyöräsuunnistuksen maailmanmestari André Haga. Hän kilpailee aktiivisesti myös maastopyöräilyssä ja miehen palkintokaapista löytyy tästäkin lajista Suomen mestaruusmitaleita.

Naisten kilpasarjassa ykkösenä maaliin saapui moninkertainen maastopyöräilyn Suomen mestari ja tälläkin kaudella voitosta voittoon ajanut Jyväskylän Pyöräilyseuran Sini Alusniemi.
Junioreissa tahdin määräsi Ride Etelä-Pohjanmaan Eeli Laitila.
Myös kuntosarjoissa nähtiin upeita suorituksia ja ennenkaikkea iloisia ilmeitä ja itsensä voittamisen riemua.