Hyvinvointia hyvästä arjesta

0
Menossa mukana vas. Janne Kujala, Tiina Väliaho, Juha Viitasaari ja Harri Paalimäki

Hyvinvointia hyvästä arjesta –hankkeen järjestämä terveyskampanjan ensimmäinen jakso alkoi keväällä (25.4). Kampanjan alkajaisiksi suoritettiin lähes 200 henkilölle kehonkoostumusmittaus.

 

Terveyskampanjan ensimmäinen jakso päättyy ke 29.8 ja samalla alkaa toinen jakso joka kestää 12.12 saakka. Keskiviikkona 29.8 järjestetään asian tiimoilta hyvinvointitapahtuma, jossa on jälleen mahdollista mittauttaa oma kehon koostumus ilmaiseksi. Niille, jotka kävivät keväällä mittauksessa, välimittaus toimii hyvänä seurantana kesän aikana tapahtuneesta kehityksestä. Jos keväällä jäi mittaus tekemättä, niin nyt on hyvä mahdollisuus käydä teettämässä aloitusmittaus. Kampanjan loppumittaukset suoritetaan 12.12 pidettävässä tapahtumassa.

 

Ke 29.8 Tapahtuma pidetään Yhteistalolla / urheilukentällä klo 12-19 välisenä aikana. Menossa on mukana myös Kuortaneen Urheiluopisto, Seinäjoen Jalkapallokerho, Juha Mieto sekä paikallisia terveydenalan ammattilaisia. Päivän aikana voitkin osallistua Kuortaneen Urheiluopiston oppilaiden järjestämiin terveyttäsi edistäviin ohjelmanumeroihin, tavata SJK:n ammattilaisia ja kuulla klo 16.30, miten Juha Mieto näkee liikunnan ja hyvinvoinnin yhteyden. Kehon koostumusmittauksen lisäksi on mahdollista juosta Cooperin testi, joita järjestetään pitkin alkuiltaa. Ensimmäinen testi starttaa klo 17 ja siihen tasoaan mittaamaan on haastettu myös kunnanjohtaja Juha Viitasaari. Kaikkien tapahtumaan osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja.

Tapahtumasta tarkemmin Soinin kunnan nettisivuilla, paperiversioita: Kuntosali, kaupat, kirjasto ja Apteekki.

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI