ILOISIA UUTISIA KUNINKUUSRAVEISTA!

0

Soinilaiset huippuravurit

Ilon aihetta hevosurheilun myötä kantautuu Lappeenrannassa ravattavista Kuniinkuusraveista 2009.
Viime vuoden järvipohjalainen mestarittaremme ja ravikuningatar  soinilaisen Aarne Halla-ahon omistama tamma Velin Vinke on voittanut kuniinkuusravien avausmatkan lauantaina.
– Se oli hieno kisa heti avausmatkalla. Tunnelma oli korkealla, Velin Vinkeä ohjastanut Antti Teivainen hehkutti.

Velin Vinkeä  valmentava Aarne Halla-Aho myönsi, että nyt on enemmän paineita kuin vuosi sitten Jyväskylässä.– Silloin tulimme puskista.
Me keskitytään nyt hyvin tähän tähän hommaan, mihin olemme ruvenneet. Luojan kiitos, että olemme ne paineet vielä kestäneet.

Velin Vinke oli toiseksi sijoittunutta Mariminia kokonaisajassa yhden kymmenyksen nopeampi,  tasaväkinen maaliintulo olikin kotimaisen huippuohjastan Antti Teivaisen ammattitaitoa ja osaamista parhaimmillaan. Alkumatkalla ulomman radan jonoa vetämään kiertänyt Maijuli kesti viimeiselle totosijalle, sijoittuen näin lähdön kolmanneksi.

Samaan suoritukseen pystyi upeasti myöskin soinilaisen Team Finlandin Patrikin Muisto alias Patu, jota ohjastaa Jouko Tarvainen.
Avuspäivän avausmatkan 2100 m:n  voittoa Kuningasluokassa osattiin hiukan odottaakkin aikaisempien kilpailujen hyvien saavutusten siivittäminä.

Molempien juoksu palkittiin 10 000 eurolla.

Jäämmekin mielenkiinnolla odottamaan ja seuraamaan huomisia kuniinkuusosakilpailuja, joita ovat tammoille ja oriille 1609 metrin pikamatkat ja iltapäivällä vielä ratkaisevan rankka 3100 metrin maratoni.

Parhaimman kokonaisajan ravannut tamma ja ori ovat tämän vuoden ravikuningatar ja ravikuningas.

Ravikuningatar kilpailusta ainakin on aikojen perusteella tulossa huikean tasainen, sillä 8 ensimmäistä tammaa on 0,7 sekunnin sisällä.

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI