JÄÄKIEKKO | JPK:n juniorit turnausvoittoon murskalukemin

0
K-Media/JK (Arkistokuva)

Katriina Kantanen

SUOLAHTI

Suolahdessa järjestettiin sunnuntaina (23.3.) jääkiekon CM Äänekoski –turnaus 04-syntyneille junioripelaajille. Järviseudun Pallokerho osallistui miniturnaukseen yhdistetyllä -05-04 -joukkueella.
Muut turnauksen joukkueet olivat Pudis Pihtiputaalta, Discos Jyväskylästä ja isäntäseura LKP Laukaasta. Ottelut pelattiin niin sanotulla pitkällä kentällä.

JPK oli turnauksessa omaa luokkaansa. Sen puolustusalueella ei vastustajia juuri näkynyt. Ensimmäinen ottelu Pudista vastaan päättyi peräti 20-0 JPK:lle, Discos kaatui 11-0 ja LKP alkusarjassa 7-2 ja finaalissa 8-1. Ottelut olivatkin JPK:n poikien näytöstä hienoine syöttökuvioineen, joista vastustajat saivat ottaa oppia. Merkille pantavaa on, että Discos antoi vielä vuodenvaihteessa tasaisen vastuksen JPK:lle omassa turnauksessaan, mutta nyt joukkue oli monta potkua järviseutulaisten perässä.

JPK sai kutsun Esa Tikkasen-turnaukseen Espooseen

Jos CM Äänekoski turnauksesta puuttuivat jännitys ja haaste, on sitä huhtikuun alussa tulossa sitten senkin edestä, sillä JPK-05 lähtee 5.4. Espooseen Esa Tikkasen kutsuturnaukseen.

Turnaukseen on kutsuttu 05-ikäluokan valtakunnan kovimmat joukkueet. Isäntäseura Bluesin ja JPK:n lisäksi paikalla ovat Grankulla IFK (Kauniainen), Kalpa (Kuopio), Ketterä (Imatra), Jokerit (Helsinki), KJT (Kerava), HJK (Helsinki) ja Redwings (Helsinki).

Varmaa on myös, että Blues ei ole tappiotaan Fibe-turnauksessa unohtanut ja lähtee kotiturnaukseensa ainakin JPK:n kaato mielessään. Esa Tikkanen – turnaus on viimeinen iso tapahtuma JPK-05 –joukkueelle tällä kaudella, joten sata lasissa Kehä kolmosen tuolle puolen Etelä-Pohjanmaalta lähdetään.

JÄTÄ KOMMENTTI