JÄÄKIEKKO| JPK:n Miniskidit vuorostaan huikeassa iskussa !

0
Peurunka-pokaalia pitelee Mikko Matintupa vierellään (vas.) Eeli Koskinen ja (oik.) Matias Honkaniemi
Peurungan pronssijoukkue: (vas.) Eevertti Kantanen, Sofia Kari, Matias Honkaniemi, Samuel Langhed, Elias Hautamäki, Olivia Niukkanen (maalivahti), Mikko Matintupa, Nooa Niukkanen, Samuel Särkijärvi, Juuso Mäntyniemi, Onni Koskinen, Eeli Koskinen. (Kuvat: Juha Matintupa/jpnews.fi))

Katriina Kantanen

LAUKAA

Järviseudun Pallokerhon Miniskidit osallistuivat  viime viikonloppuna (11.-12.1.) Laukaalla Peurungassa järjestettyyn kaksipäiväiseen Long Slide –turnaukseen loistavin tuloksin. Long Slide on yksi Suomen kovatasoisimmista -06 syntyneiden turnauksista.

Muut joukkueet olivat Blues Espoo, JyKi (Jyvässeutu), JYP Jyväskylä, Kiekko-Laser (Oulunsalo), LKP (Laukaa) ja Kalpa Kuopio. Tyhjin käsiin ei Keski-Suomesta tarvinnut kotiin palata, vaan saaliiksi saatiin pronssimitalit!

Lauantaina alkusarjan ottelut alkoivat kahdella hienolla voitolla Kalpasta ja JYP:stä. Sen jälkeen taivuttiin kahteen tappioon Kiekko-Laserin 2. ja 4. –joukkueille.

Laserin 2. nappasi lopulta koko turnauksen voiton. Kiekko-Laserin 4:sta vastaan ottelu oli hyvin omissa käsissä, mutta maalinteko ei vain ottanut onnistuakseen. Ottelu oli tappiosta huolimatta yksi JPK:n parhaista turnauksessa.

Alkusarjan pelit jatkuivat vielä sunnuntaina Bluesia ja JyKiä vastaan, ja kun molemmista otteluista onnistuttiin vääntämään voitot, oli paikka pronssiottelussa JPK:n.

Pronssiottelun vastustaja oli Discos-turnauksen finaalista tuttu LKP Liskot. Diskoksessa LKP oli vielä selvin numeroin 7-2 parempi, mutta nyt oli JPK lähtenyt otteluun mitalinkiilto silmissään. Pronssivääntö oli todellinen trilleri ja tilanteita riitti kummallakin joukkueella, mutta joukkueen uhrautuva pelaaminen, Olivia Niukkasen loisto-otteet maalilla ja Sofia Karin hieno maali ottelun loppuhetkillä toivat ansaitun 1-0 voiton ja pronssit Järvi-Pohjanmaalle.

Peurunka-pokaalia pitelee Mikko Matintupa vierellään (vas.) Eeli Koskinen ja (oik.) Matias Honkaniemi

-Peurungassa nähtiin ihan uudelle tasolle noussut joukkue, jolta ei taistelutahtoa puuttunut. Kaikkien pelaajien kehitys on mennyt kuluvan talven aikana eteenpäin isoja askeleita, joukkueen valmentaja Juha Matintupa kehuu.

-Joukkue onnistui kääntämään tiukat ottelut hyväkseen luisteluvoimalla, yritteliäisyydellä, iloisella ja uhrautuvalla pelillä, hän analysoi.

Matintuvan lisäksi joukkuetta valmentaa Esa Mäntyniemi.

Matintupa kertoo viikonlopun olleen kokonaisuudessaan hieno: Loistavat olosuhteet, hyvät järjestelyt eikä unohtaa sovi kylpylän altaita ja liukumäkeä.

–Meillä on hyvähenkinen porukka ja iloisen rento tekemisen meininki niin kaukalossa kuin se ulkopuolellakin, tämä oli meidän päivä, Matintupa päättää.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI