JÄÄKIEKKO | Marttilan Mafialla tarkoitus hoidella JPK tulevana lauantaina!

0
Launtaina pudotetaan kiekko jäähän jännitysottelussa JPK-Marttilan Mafia Seinäjoelta (K-Media / Arkistokuva)
Jääkiekkoseura Marttilan Mafia saapuu Seinäjoelta Joonas Riikilällä ja muutamalla muulla kovan luokan pelaajalla vahvistettuna ensimmäistä kertaa sarjaotteluun Järvi-Pohjanmaalle. 3- divisioonan jännittävä kamppailu pelataan lauantai-iltana alkaen kello 17.00 Järviseudun Jäähallissa Alajärvellä.

JPK:n pelaaja valmentaja Sami Seppälä kertoi että Pallokerho on kohdannut Mafian jo kerran vierasottelussa syksyllä Seinäjoen jäähallissa. Tuon kamppailun JPK voitti täysin pistein.

Tuon ottelun jälkeen Marttilan Mafia on kuitenkin haalinut vahvistuksia riveihinsä muun muassa Vaasan suunnalta.  Kuopion Kalpan A-junnujen sm-sarjaa kolme viimeistä vuotta pelannut Eero Korhonen on mukana nyt Mafian joukkueessa.  JPK:n tulevan lauantain vastustajajoukkueessa pelaa myös mielenkiintoinen kaveri, joka on kovasti tuttu ainakin pesäpalloväelle. Viime kesällä Ankkureitakin hetken Superpesiksessä edustanut  ja ensi kesäksi sopimuksen JymyJussien kanssa tehnyt ”nurmoolainen” Joonas Riikilä on tunnetusti myös taitava jääkiekkoilija. Riikilä on viimeisen tiedon mukaan tulossa otteluun JPK:ta vastaan.

JPK :n neljän hyökkäysvitjan vauhdinpito oli myrkkyä viime kotiottelussa kurikkalaisille, miten mahtava on Mafian ”komia” kolmen kentän rosteri ottelun isäntiä vastaan. Sen näkee ja kokee parhaiten paikan päällä jäähallilla. Vauhtia ja tilanteita tullaan varmasti näkemään runsaasti.

Ottelu alkaa lauantaina 14.11. klo 17.00. Ole paikalla.
Terveyssovellus-22

JÄTÄ KOMMENTTI