Jääkiekko olosuhteet hyvällä mallilla Soinissa!

0
Soinin uusi tekojää sai "tulikasteensa" F-junnujen ottelussa Soinin Tiikerit- Keuruun Pallo
Soinin uusi tekojää sai "tulikasteensa" F-junnujen ottelussa Soinin Tiikerit- Keuruun Pallo

(klikkaamalla kuvaa näet sen suurempana!)

Soinissa pelattiin viime perjantai-iltana erinomaisissa olosuhteissa jääkiekkojunioreiden ottelu Soinin Tiikerit vastaan Keuruun Pallo.

Tämä F-junioreiden ottelu oli lähtökohdat huomioiden ihan kohtuullista jääkiekkoa. Keuruulaisilla on jäähalli ja potentiaalia pelaajainesta paljonkin enemmän kuin Soinissa.

Soiniin on saatu nyt myös erinomainen tekojää erityisesti jääkiekon käyttöön, mutta myös muuhun talviseen luisteluharrastukseen.

Itse ottelu pelattiin systeemillä 2 x 20 minuuttia tehokasta peliaikaa. Tiikerit aloitti pelin tehokkaasti, oli pelattu vain 42 sekuntia, kun Oliver Ploom vei kotijoukkueen 1-0 johtoon. Tämän jälkeen ottelu tasaantui ja KeuPa otti komennon, joka säilyi loppuun saakka.

Paremman luistelutaidon ja muutaman yksilösuorituksen voimin peli päättyi vierailijoiden 3-6 voittoon. Soinin juniorit eivät pelanneet huonosti ja erikoisesti Tiikereiden kaikki maalit tehnyt Oliver Ploom oli selvästi samalla tasolla kuin vierailijat.

Vieraiden hahmo oli selvästi voimapelaaja Juuso Nieminen joka vastasi vierailijoiden kahdesta maalista.

Mainittakoon että Tiikereiden joukkueessa pelasi neljä pelaaja Alajärven Lehtimäeltä ja lisäksi joukkueessa pelasi 3 tyttöä.

Joukkueessa ja harjoitusringissä on vain kaksi ketjua, joten pieni paikkakunta, kuten Soini joutuu antamaan tasoitusta isompien paikkakuntien joukkueille.

Sisua ja uskoa tulevaisuuteen riittää, siitä kertoo valmentaja Pasi Huvilan ideoima kiekkokoulu, joka aloittaa pian toimintansa.

Myös voittaneen KeuPan valmentaja Matti Sointu kertoi: ”Jääolosuhteiden olevan kohdallaan ja hyvällä mallilla täällä Soinissa, ja happea piisaa”.

Talvinen perjantai-ilta tarjosikin parastaan Soinin uudessa, valtavan kökkä- ja työtuntimäärän mahdollistamassa, tekojääkaukalossa, joka kevään koittaessa muuttuu vuorostaan soinilaisen pesäpallon harrastuskeskukseksi. -jp

JÄTÄ KOMMENTTI