Ykkoskentälliset aloittivat kauden tutusti keskiympyrästä (kuvat: JK/K-Media)

JPK-MUIK Hockey II   11-2 (6-0,3-1,2-1)

Järviseudun Pallokerhon edustusjoukkue kahvasi suurinumeroisen voiton miesten Keskimaan 3-divisioonan ottelussa vastustajastaan uusikaarlepyyläisestä Munsala IK:sta. Joukkueet käynnistivät perjantai-iltana Järviseudun jäähallissa Alajärvellä alkusarjan pelinsä. JPK:n ja MUIK:n kanssa samassa lohkossa pelaavat Närpiön Kraft, Karstulan Kiva, Los Bombers Pietarsaaresta ja IK Kronan 2 Kruunupyystä. Kuuntele valmentajien ja joukkueiden kapteenien kommentit.

Ottelu käytiin heti ensi erästä alkaen JPK:n uuden valmentajan Juha Tynkkysen ja nuorentuneen JPK:n edustusjoukkueen komennossa. Varsinkin ottelun avauserä oli isäntäjoukkueen vahvaa näytöstä. 6-0 päättyneen erän esitys ei antanut, vain kahdella ketjulla matkassa olleelle, perinteikkäälle MUIK Hockeylle juurikaan mahdollisuuksia pärjätä kamppailun muissa erissä enää otteluvoitosta. JPK otti ohjat. Sen ”miinussaldoon” merkattiin ottelussa vain kaksi huolimatonta takaiskumaalia. Toinen lipsahti verkkoon vastustajan pelatessa toisessa erässä ylivoimalla maalinedushässäkkää ja toinen luiskahti JPK:lle pelillisesti heikoimmassa 3. erässä kaukaa lähteneestä MUIK pakin vedosta. Kummastakaan maalista ei voi syyttää hyvällä prosentilla illan ottelussa JPK-veräjää vahtinutta Oskari Koskenmäkeä.

Valmentaja Tynkkynen on saanut pienessä ajassa jo paljon aikaa hiomattomassa joukkueessaan. Valmentajan mukaan vielä on tekemistä, että keskittyminen ja pelissä pysyminen jaksavat kantaa kaikki täydet 60 minuuttia.

Ottelussa selvä, ehkä helpohkostikin saavutettu, johto ei ole kuitenkaan lupaus siirtyä viimeisessä erässä pelailemaan ”hawaijilätkää” napauttaa ”konkari” kapteeni Kyösti Viinamäki.

Kauden ensimmäisen kotiottelun sankareita olivat hattutempun taiteilleet ykköskentän vasen laitahyökkääjä Lauri Männistö (3+3) ja sentteri Niko Mäkelä (3+2). Vitjaa täydensi hienosti oikealla laidalla tehoillut kauden tulokas Santeri Kari (1+2). Iltaansa saa olla tyytyväinen myös kolmoskentän Sampo Peura kahdella osumallaan. Maalin mieheen taiteilivat Ville Vuorela ja Mika Ilomäki. Mitja Mäntyniemi keräsi kolme syöttöpistettä myös Pauli Sova ja Petri Hietala loivat vaarallisia tilanteita ja tukivat mainiosti nuorempaa kaartia.

 

JPK:n pelaajat: (vas.) varakapteeni, puolustaja Jere Vainio #2, 1-kentän keskushyökkääjä Niko Mäkelä #41 ja maalivahti Oskari Koskenmäki #50 (jpnews.fi)

Kuuntele valmentajien ja joukkueiden kapteenien kommentit ottelusta heti pelin jälkeen:

Äänessä (järjestyksessä) JPK:n päävalmentaja Juha Tynkkynen ja MUIK päävalmentaja Sami Paalanen sekä kapteenit MUIK Henri Karkaus ja JPK Kyösti Viinamäki.

KOKO OTTELUN MAALINTEKIJÄT, SYÖTTÄJÄT, JÄÄHYT  ja maalivahtien torjunnat  LÖYDÄT TÄSTÄ LINKISTÄ!!

Sarjataulukko1

MUIK Hockey pelaajat: (vas.) kapteeni, puolustaja Henri Karkaus #4, 1-kentän keskushyökkääjä Conny Sundström #11 ja maalivahti Jonas Andersson #1 (jpnews.fi)
Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI