Jobin postia Kempeleestä – Valtteri Kleemolan kausi ohi!

0
Ankkurien loppukauden ja sarjapaikan pysymisen kannalta ylivoimaisen ratkaisupelaajan Valtteri Kleemolan kausi jäi Ankkureissa vuoden mittaiseksi (jpnews.fi/JK)

Kaudella 2018 Alajärven Ankkureita edustanut ja ratkaisu karsintaotteluissa tamperelaisseura Mansea vastaan yhtenä avainpelaajana Ankkureita pinnalla pitänyt Valtteri Kleemola on saanut vakavan sairaskohtauksen. Kempeleen Kiri tiedotti lyhyesti 1.8. tapahtumista. Ankkurit pelaa Kempelettä vastaan tänä iltana vierasottelussaan.

(JK/K-Media)

Kempeleen Kirin miesten Superpesisjoukkueen pelaaja Valtteri Kleemola joutuu olemaan sivussa loppukauden. 24-vuotias Kleemola sai torstaina 1.8. aivoinfarktin.

Kleemola pääsinopeasti hoitoon Oulun yliopistolliseen sairaalaan ja liuotushoito tehtiin samana iltana.

Seuran tiedotteen mukaan Kleemolan vointi on tällä hetkellä vakaa, mutta toistaiseksi hän on edelleen sairaalahoidossa ja infarktin syyn tutkimukset ovat käynnissä. Tällä hetkellä näyttää, että vakavasti sairaskohtauksesta ei ole jäämässä pysyviä vammoja.

Valtteri on ollut koko joukkueen ajatuksissa lähipäivät ja joukkue toivottaa kovasti voimia ja jaksamista kohtauksesta toipumiseen.

Kleemola siirtyi täksi kaudeksi Kempeleen Kirin edustukseen ja pelasi sitä ennen yhden kauden Alajärven Ankkureiden sinikeltaisissa. Ulvilasta lähtöisin oleva Kleemola edusti ennen Alajärvelle siirtymistään Kankaanpään Mailaa.



 

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI