Joensuun Maila Kitrolle tiistaina

0
Juha Niemi iski voittojuoksut Kitrolla viimekaudella Koskenkorvan väreissä
Juha Niemi iski voittojuoksut Kitrolla viimekaudella Koskenkorvan väreissä (K-Media/JK)
Saavatko Ankkurit, Kitrolla viihtyvän, mörssäri jokeri Juha Niemen kuriin? Mistä löytyvät loppuun asti tärkeän pisteottelun voiton avaimet?

Ankkurit nappasi kolmesta ottelusta neljä pistettä ja nousi hengittämään Jyväskylä Kirin niskaan. Joensuulla on allaan tappiot Hyvinkäälle ja Sotkamolle sekä voitto Kankaapäästä.

Viimeisellä kierroksella kaikissa otteluissa on panosta ainakin toisella joukkueella. Ainoastaan Vimpelin ja Sotkamon sarjasijoitukset on jo naulattu.

Joensuun jokeri Juha Niemi paukutteli sunnuntain kierroksella viisi juoksua, mutta sekään ei Jomalle riittänyt vaan Tahko vei pisteet. Tilanteita JoMa:lla oli yllin kyllin, mutta tehoja, Niemeä lukuun ottamattamatta, puuttui.

Ankkurien avausjakso Pattijoella ratkesi kotijoukkueelle heti kättelyssä Timo Vesaluoman läpäriiin. Toisella jaksolla Alajärvi heräsi taistelemaan pinnoista, mutta PattU väänsi pelin väkisin itselleen. Ankkurien juoksut lähtivät tuttujen miesten mailoista, kun kotiuttajina olivat Tero Rantakangas ja Tomi Lehesvuori. Tuojina olivat Jouni Koskela ja Matti Saukko.

Tule katsomaan paikan päälle, kun runkosarjan sijoitukset ratkaistaan. Ottelu alkaa tiistaina klo 18.00 Kitrolla.
PTV mansikkasumppa1

JÄTÄ KOMMENTTI