JPK pelaa seuraavat kolme vuotta ottelunsa JKH-areenassa

0
(vas) Järviseudun Jäähalli Oy:n tj Harri Hakala ja Järviseudun Kiinteistohuolto Ky tj Marko Pakka kättelivät sopimuksen merkiksi. JKH AREENA valomainoskyltti oli ripustettu myös hallin sisääntulon yläpuolelle. (Jukka Ketonen/K-Media/jpnews.fi)

Järviseudun Jäähalli Oy ja Järviseudun Kiinteistöhuolto Ky löivät kättä torstaina solmittuaan alueen mittakaavassa merkittävän markkinointiyhteistyösopimuksen. Lähinnä perinteisen Järviseudun alueella palvelujaan ja liiketoimintaansa harjoittava kiinteistöhuoltoyhtiö saa sopimuksen myötä seutukunnalta JKH nimeä kantavan nimikkojäähallin. JKH-Areena on siten jatkossa myös Järviseudun Jäähallin suurimman ”vuokraajan” ja jääurheiluseuran Järviseudun Pallokerhon kotiareena. Jäähalliyhtiön ja JKH:n solmima sopimus on kolmivuotinen.

JPK:lla on vielä tällä kaudella kolmosdivisioonassa pelaavan aikuisten edustusjoukkueen lisäksi mittavan luokan juniorikasvatusta tytöissä ja pojissa. JPK:n varhaisjuniorityön laatu on todettu jo monena vuonna olevan aivan valtakunnan huippuseurojen tasolla. Menestystä on tullut ”roppakaupalla” ja JPK:n nimi onkin noteerattu korkealle jääkiekkopiireissä. JPK:n juniorikasvatuksen hedelmiä on nähty edustamassa Suomen jääkiekkomaajoukkueessa ja uusia kykyjä on siirtynyt ”kasvamaan” eri liigaseurojen organisaatioihin.

JKH:n toimitusjohtaja Marko Pakka oli tyytyväinen solmittuun sopimukseen, joka takaa yritykselle toivottua julkisuutta ja markkina-arvoa. Pakan ja Järviseudun Jäähalli Oy:n johtajan Harri Hakalan mukaan vuosittainen rahallinen tuki on merkittävä lisäys aikaisempaan mainoksien ja markkinoinnin kautta saatuun tuloon. Hakalan mukaan hakijoita nimikkohallille oli useampia, joista valittiin yhteistyökumppaniksi paras vaihtoehto.

Marko Pakka tunnustautuu vahvaksi JPK  ja lätkäfaniksi jo entuudestaan. Hän on toiminut ja toimii myös aktiivisesti junioritoiminnan taustalla valmennustiimeissä. JKH on pitänyt huolta muun muassa pienessä mittakaavassa myös jäähallin piha-alueiden kunnossapidosta.

Lisää aiheesta laajemmin sekä luistelukauden että JPK:n jääkiekkokauden avaustunnelmista ensi viikolla! Viritä laitteet ja ole KUULOLLA !

(jpnews.fi/JK)
Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI