JPK:n -07 juniorit mahtavassa iskussa

0
Voittopokaali
JPK-07, Peurungan mestarit. Vas. Jesse Mäntyniemi, Nooa Niukkanen, Juuso Mäntyniemi, Lauri Rintala, Ilpo Toppinen, Eevertti Kantanen, Jonatan Seppälä, MV Olivia Niukkanen. Valmentajat vas. Esa Mäntyniemi, Jere Rintala.

Katriina Kantanen

Uusi vuosi on alkanut JPK:n nollaseiskoilla vahvassa myötätuulessa. Loppiaisena iskettiin Espoossa Bluesin järjestämässä Serviceman-turnauksessa ja viime viikonloppuna (10.-11.1.) kiekkoiltiin Peurungan Long Slide –turnauksessa. Pääkaupunkiseudun reissu alkoi jo edellisiltana, kun koko joukkue haki vauhtia Hartwall Areenalta KHL-matsista, jossa Jokerit pelasi Pietarin SKA:ta vastaan.

Espoon turnaukseen osallistui JPK:n lisäksi 13 eri seuraa (Blues, Tappara, Jääkobrat, Jokerit, HC Nokia, S-kiekko, Kojo, Sisu, HPK, Haki, Red Wings, Salamat, EKS), joilla jäällä oli yhteensä 22 joukkuetta.

Alkusarjassa JPK otti murskavoittoja, Red Wings kaatui 14-0, Blues 12-0 ja HPK 12-0. Vain toinen Bluesin joukkue pystyi antamaan JPK:lle jonkinlaisen vastuksen ottelun päättyessä 3-0. Välieräottelu HC Nokiaa vastaan oli jo kunnon kiekkopeli. Sen JPK voitti 5-3. Finaalissa vastaan tuli rakas vihollinen S-kiekko, joka vei lopulta väsyneitten tyttöjen ja poikien taiston nimiinsä 4-2. Hopeapokaali on kuitenkin tämän tason turnauksesta hieno kotiintuominen.

Voittopokaali
Huikea turnausvoitto Laukaalta

Peurunka Long Slide –turnaukseen osallistuivat S-kiekko, JYP, Kalpa, Diskos, KaPa-51, Kiekko-Laser, Kiilat ja Jyki. JYP, Kalpa ja Kiekko-laser olivat mukana useilla joukkueilla.

Peurungan turnauksessa JPK:n juna eteni tasaisen tehokkaalla tahdilla. Kaikista alkusarjan otteluista tuli selvät voitot maalierolla +41, kahdeksassa pelissä vastustaja onnistui maalinteossa vain kerran! Kaksipäiväisen turnauksen toisesta päivästä tuli joukkueelle todella rankka, sillä sähkökatkon takia lauantain iltapelit jouduttiin pelaamaan aikaisin sunnuntaiaamuna. Finaalipaikan ratkaiseva ottelu käytiin Kiekko-Laseria vastaan. JPK vei tiukan ottelun 3-1 ja päätyi jälleen loistavasti finaaliin.

Vastassa loppuottelussa oli, kukapa muukaan, kuin S-kiekko. Finaalin alkaessa heti tiukan K-Laser-ottelun jälkeen, oli kiekkoa lyöty reppuun jo reippaat yhdeksän tuntia. Tiukkaakin tiukempi , trillerimäinen finaali oli summerin soidessa lukemissa 1-1, joten voittaja ratkaistiin voittomaalikisassa. Siinä JPK oli parempi ja historian ensimmäinen voitto S-kiekon kivenkovasta -07-joukkueesta oli totta ja samalla voitto koko Long Slide –turnauksesta!

Joukkuetta valmentavat Sami Seppälä ja Jere Rintala, Peurungassa mukana oli myös Esa Mäntyniemi. Miehet olivat syystä hymyt korvissa tiukan turnausrupeaman jälkeen.

–Melkein uskaltaa sanoa, että finaalissa olivat vastakkain tämän hetken kaksi Suomen kovinta nollaseiska-joukkuetta. Espoossa oli S-kiekon päivä, tänään vuorostaan meidän päivä, Rintala hehkutti.

–Finaali ratkesi siihen, että koko joukkue taisteli suurella sydämellä ja antoi enemmäin kuin kaikkensa, maalilla Olivia venyi ja joukkueen kovat maalintekijät pystyivät tiukassa paikassa ratkaisuihin, Rintala analysoi.

–Tulevaisuus näyttää hyvältä, joukkueessa pelasi neljä 08-syntynyttä ja eteenpäin menosta kertoo se, että vuosi sitten hävisimme S-kiekolle murskalukemin. Joukkuehenki on mahtava ja tällaiset yhteiset onnistumiset vain vahvistavat sitä.

Tästä on hyvä lähteä kohti omaa JPK Stars –turnausta

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI