JYP-TPS 1-2 (0-2, 1-0, 0-0), voitot 2-3

0
JYP hävisi lauantaina pelatun viidennen semifinaaliottelun Kai Suikkasen luotsaamalle TPS:lle

JYP hävisi lauantaina pelatun viidennen semifinaaliottelun Kai Suikkasen luotsaamalle TPS:lle
Oh hoh! TPS ajoi JYPin seinää vasten. Tepsillä on nyt halussaan, tulevana maanantaina Turkuhallissa,  joukkueiden keskinäisten semifinaalien ottelukiekko.

Jos turkulaiseset voittavat on heillä suora tie loppuotteluun, mutta jos JYP saa hirvittävän tsempin päälle voivat he vielä voitollaa siirtää ratkaisun tiistaina jyväskylään Hippokselle.

Voiton päässä finaalista voi joskus olla todella ”kaukana”, sen on jo osoittanut niin monet jääkiekko-ottelut kautta historian. Viimeisillä sekunneillakin on enemmä kuin yhden kerran isketty ratkaisu kiekko verkon perille.

Lauantai-illan ottelu ei kieltämättä ollut helppo myöskään vierailevalle vastustajalle, sillä aikaisemmista kauden neljästä käynnistään se on saanut lähteä kotimatkalle tappio kaulassaan.

Hattua täyttyy rehellisesti nostaa TPS:n päävalmentaja ”guru” Kai Suikkasellekin, että sai joukkueensa taistelemaan todella tärkeän vierasvoiton vahvasta runkosarjan voittajasta ja hallitsevasta mestarijoukkueesta.

Jyväskylän Risto Dufva tunnusti suoraa Summasen porukan olleen heitä parempia lauantain kohtaamisessa. Oman joukkueen potku jäi joka tilanteessa juuri sen verran vastustajalle, jonka jokainen voi lukea suoraan ottelutuloksesta 1-2.

Toivotaan, että viimeistään nyt JYPin jokainen pelaaja on saanut kunnon ”pelituntuman”  ja jokainen seisoo ruodussa, kun bussin nokka suunnataan yhden huilipäivän jälkeen maantaina jälleen Turkua kohti.

”Vaikeuksien kautta voittoon” voisi hyvinkin olla joukkueen motto matkalle.

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI