Kaikki pelaa – Soinin Palloseura myös!

0
Harjoituskenttä

Minä ja sitten Sameli!
SOINI

Jussi Paarvala

Soinin Palloseuran kesätoiminta on alkanut jälleen.

Innokkaat jalkapallon harrastajat ovat aloittanut valmistautumisen kesän peleihin ja jatkavat samalla taitojensa päättymätöntä harjoittelua, päämääränä viihtyminen sekä lajin  että kavereiden kanssa.

Tämän maailman suosituimman joukkuepelin harrastus on Soinissakin pitänyt suosionsa aina vuodesta 1989 asti.

Paikkakunnalla on tulevana kautena 4 joukkuetta sarjoissa. Pelaajia on noin kuusikymmentä ja vanhemmat mukaan lukien kokonaismäärä jokaviikkoisessa toiminnassa on yli sata henkilöä

Me pelaajat! (Kuvat: Jussi Paarvala/jpnews.fi) Klikkaa kuvasta suuremmaksi!

12-v pelaajat ja valmentajat (Mikko Uurinmäki takana 2. oik ja Jere Keskinen 3. oik)

Soinin Palloseuran puheenjohtaja Juha Takala kertoili myös, että kuten tavallista vetäjistä on pulaa.

Joukkueille on kuitenkin saatu  vetäjä.  Juha Takala huolehtii itse 14-vuotiaiden ryhmästä, 12-vuotiaita vetää Jere Keskinen ja Mikko Uurinmäki, 9-vuotiaita Aatu Ahopelto ja Markus Väliaho ja alle 8-vuotiaita Kalle Kangas ja Janette Korpela.

Miesjoukkuetta ei tälle vuodelle ole, sillä osa pelaajista on muuttanut pois Soinista ja muualta tulleet siirtyneet omien kuntiensa joukkueisiin.

Muuten on asiat kunnossa ja kaikki-pelaa. Toivottavasti vanhemmat kannustavat lapsiaan hyvään harrastukseen yhä enemmän, tilaa joukkueissa on.

Alkaa jo löytyä potkua!

Soinin kunta on huolehtinut harrastukselle olosuhteet kuntoon. Keskuskenttä on saanut viheriön ja Palloseuran vuokraama harjoituskenttä on saanut myös erinomaisen käyttötarkoituksen heti lumien lähdön jälkeen harjoituskenttänä.

Lopuksi puheenjohtaja Juha Takala toivottaa hyvää jalkapallokesää!

Harjoituskenttä

JÄTÄ KOMMENTTI