Kapteeni Timo Rantatorikka ulos Vimpelin Vedon joukkueesta

0

Timo Rantatorikka edusti kuusi vuotta Vimpelin Vetoa ja toimi niistä neljä vuotta joukkueen kapteenin roolissa. (Kuva: K-Media/kuvapalvelu)

Timo Rantatorikka palaa takaisin keltapaitoihin !

Hyvinkään Pihkalan kotiyleisö saa mieluisan paluumuuttajan, kun Tahkon oma kasvatti Timo Rantatorikka palaa kotikonnuilleen kuuden Vimpelissä vietetyn vuoden jälkeen.

Timo Rantatorikan kuusi vuotta kestänyt kontrahti loppui Vimpelissä tähän kauteen.

Rantatorikan mielestä Tahko oli varteenotettavin vaihtoehto, kun vielä siviiliasiatkin saatiin hoidettua sopimuksen yhteydessä kuntoon.

”Junnu” lempinimellä kulkeva kovalyöntinen Rantatorikka solmi Tahkon kanssa kahden vuoden pelaajasopimuksen.

Viime kausi meni 33-vuotiaalta mestarijoukkueen pelaajalta penkin alle talvikaudella sattuneen vamman vuoksi.

Tästä huolimatta mies nakutti 21 runkosarjan ottelussa tehot 1+38. Helmikuun lopussa leikattu käsi on jo heittokunnossa ja Timo Rantatorikka uskookin, että on vain ajan kysymys, kun se on parempi kuin koskaan.

-Halu päästä pelaamaan ulkona polttolinjassa on kova. Kaikki paikat linjassa kelpaavat, mutta toki polttajan tontti on se mieluisin.

Rantatorikan mielestä Tahkolla tulee ensi kaudella olemaan kasassa iskukykyinen joukkue.

-Haluan samalla olla omalla panoksellani auttamassa kasvattajaseurani nuoria kehittymään, totesi tällä kaudella hopeaa Vimpelin paidassa saavuttanut Rantatorikka.

Menneestä kaudesta neljä vuotta Vedon kapteenina toiminut Rantatorikka totesi Sotkamon olleen loppumetreillä parempi, vaikka pienistä marginaaleista puhuttiinkin.

Urallaan aiemmin Oulun Lippoa sekä Kinnarin Pesistä edustaneelta Rantatorikalta löytyy mitalikaapista yksi aikuisten mestaruus, kolme hopeaa sekä kaksi pronssimitalia.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI