Kesä alkaa Ojajärven kierroksella

0
Luoma-ahon kyläyhdistys liikuttaa väkeä jo kuudetta kertaa Ojajärven ympärikierros tapahtumallaan. Kuva viime vuoden lähtöpaikalta.

Keskiviikkona 6.6.2018 klo 18 järjestetään Alajärven Ojajärvellä liikuntatapahtuma, joka kokoaa jo kuudetta kertaa liikkujat alkukesän vehreään luontoon. Tapahtuman suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Viime kesänä reitille lähti peräti 200 kuntoilijaa, osallistujien ikähaitarin ollessa alle puolivuotiaasta yli yhdeksänkymppiseen.

Tapahtumassa kierretään seitsemän (7) kilometrin pituinen reitti Ojajärven ympäri kävellen, juosten tai pyöräillen. Reitin voi kulkea oppaiden mukana tai omaan tahtiin. Innokkaimmat ovat pyöräilleet lenkin saman tien useammankin kerran. Matkan varrelta löytyy kauniita järvinäkymiä, metsää ja kesäistä kylämaisemaa. Kierroksen puolivälissä ja päätepisteessä on mehutarjoilu. Perheen pienimmät voi tarvittaessa jättää lenkin ajaksi lähtöpaikan lapsiparkkiin.

Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista ja kaikille avointa. Taskun pohjalle kannattaa kuitenkin varata käteistä arpojen ja makkaran ostoa varten.

Lähtöpaikka löytyy osoitteesta Ojajärventie 185, Alajärvi. Paikalle on opasteet Hoisko -Vimpeli -tieltä (kantatie 68).

Järjestäjänä toimii Luoma-ahon kyläyhdistys ry. Yhteistyössä ovat mukana Alajärven Latu ry, Apu24 Jarmo Ojajärvi, Kangaskulma MY-H, Luoma-ahon Leipomo Ky, SPR Alajärvi ja Vapaa-aikatoimi liikuntapalvelut Alajärvi. Lisätietoja voi kysyä Kirsi Nelimarkalta, puh. 040 574 4322. Tervetuloa mukaan!

JÄTÄ KOMMENTTI