Kimi lomailee Järvi-Pohjanmaalla!

0

Kenen kutsusta tai kenen vieraana vai muuten vaan. Sitä ei tarinamme valitettavasti pysty kertomaan Kimi Matias Räikkösen lomailusta Lappajärvellä ja Vimpelissä.

Niin salaperäistä, vähäeleistä ja nopealiikkeistä touhua on koko maailman julkkistemme esittäytyminen muutaman kerran vuodessa kotimaassa.

Isona poikkeuksena tietenkin oli kun, Räikkönen kävi ”varastamassa” koko Neste-Ralli shown viimekuun lopulla Jyväskylän ympäristössä osallistumalla omalla Fiat-kalustollaan tuohon maailman arvostetuimpaan MM-rallitapahtumaan.

Taustatuekseen hän oli saanut tuohon aitoon suomalaiseen sorasirkukseen itse rallilegenda Tommi Mäkisen.

Kyseiset herrat on nähty ainakin Lappajärven Kivitipussa ja sen läheisellä golfviheriöllä osallistumassa mm. Kivitippu Pro Am-tapahtumaan. Tämän kolmipäiväisen golftapahtuman järjestäjätahona toimii Järviseudun Golfseura.

Tarkkaavaisimmat ovat havainneet Räikkösen seurueen mm. Vimpelin Saarikentän katsomossa  eilen torstai-iltana seuraamassa ”eksoottista” miesten Superpisottelua VETO-KOSSU!

Jospa joku on saanut nappattua Kimistä kuvan vierailustaan täällä, otamme sen mielellämme julkaistavaksi muistona käynnistä kaikkien nähtäväksi JPnews -Järvi-Pohjanmaan netti-lehdessä!! Otamme mielellämme vastaan myös tarinasi, jos olet ollut ”havaintopaikoilla”!!

(Ohjeet kuvan ja/tai jutun lähettämisestä löytyvät helposti sivuiltamme)

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI