KORIPALLO | Vimpelin Vedolle voitto ja tappio kotiotteluissa Espoon joukkueita vastaan

0
Vedon Porche Torrance oli tehokas naisten ottelussa Espoota vastaan.
Vimpelin Vedon A-tyttöjen SM-sarjajoukkue koki kauden neljännen tappionsa kotiottelussaan lauantai-iltana Espoo Basket Teamille luvuin 59-72 (33-35). Vedon naisten 1. divisioonajoukkue otti kotiottelussaan vuorostaan kauden toisen voittonsa Espoosta koriluvuin 68-51 (32-32).

A-tyttöjen ottelun ensimmäinen puoliaika oli oli hyvin tasainen Espoon hallitessa hienokseltaan pelitapahtumia. Vieraat johtivat 9 pisteellä ensimmäisen 10 minuutin pelin jälkeen, mutta Vedon tytöt nousivat lähes tasoihin puoliaikaan mennessä.

Toinen puoliaika eteni espoolaisten jatkaessa erinomaista heittopeliään. Vedon tytöillä ei taas ollut paras heittopäivä, joten kovan taistelun jälkeen voitto meni Espooseen.

-Pelaajat taistelivat kunniakkaasti ja asenne oli kohdallaan. Tasitelun puutteesta ei ketään voi moittia. Vastustaja heitti paremmin ja se ratkaisi nyt voiton, totesi Vedon valmentaja Jarkko Havu.

Vedon tehokolmikko oli Riikka Kujala 19/5, Janina Nygård 14/4 ja Ulriikka Latvala 12/7.

Naisenergiaa sunnuntaina

Edellisen päivän A-tyttö-ottelun kaltainen kova kamppailu jatkui myös naisten pelissä. Ottelu oli hyvin tasainen ja johtoasema vaihtui ottelun aikana seitsemän kertaa.

Espoo johti enimmillään kuudella pisteellä ja Veto lopussa 17 pisteellä. Ottelun ratkaisuksi muodostui Vedon amerikkalaisvahvistuksen Porche Torrancen vahva korinaluspeli, sillä hän teki 21 pistettä ja otti huikeat 25 levypalloa. Vedon koko joukkue onnistui puolustuspelissään hienosti, sillä vastustaja jäi 51 pisteeseen.

-Loppulukemat eivät kerro ottelun tasaisuudesta, kova oli taas taistelu. Nyt saimme levypallot ja hallitsimme korinalustaa pitkälti Torrancen upean pelin ansiosta. Hän oli aggressiivisempi kuin aikaisemmissa peleissä ja myös meidän kotimaiset pelaajamme osasivat syöttää Torrancelle edellisiä pelejä paremmin. Myös pelinjohtaja Anni Kujala oli erinomainen tehden 20 pistettä hyvällä onnistumisprosentilla, kommentoi Vedon valmentaja Jarkko Havu.

JÄTÄ KOMMENTTI