Korso vei ensimmäisen näytelmän kotonaan 3-0 (25-11, 25-21, 25-18)

0
Jaakko Aninko (oik) oli KyKyn para pistemies Vantaalla Korsoa vastaan, Pasi Hyvärinen (vas.) ei ollut mukana Vantaalla ( Arkistokuva: Riina Lempiälä )
Toista vuotta peräkkäin lentopallon miesten Mestaruusliigan karsintoihin yltänyt Kyyjärven Kyky-Betset teki ”kevyen” reissun liigajoukkue Korson Vetoa vastaan.

Vantaan Lumo-hallissa pelattu karsinnan ensimmäinen osaottelu päättyi isäntäjoukkue Vedon voitoksi suoraan kolmessa erässä 3-0 (25-11, 25-21, 25-18)

Miesten maajoukkueryhmään valittu kaksikko Niklas Seppänen-Karl Külaots oli vahva tehden yhteensä 25/+16 lähes 200 maaottelun miehen Petteri Laurilan johtamana.

Jaakko Aninko oli vieraiden kaikki kaikessa tehden kentän korkeimman pistemäärän (18/+8).

Liigapaikan anomiseen saa mahdollisuuden kolmella voitolla. Toinen ottelu pelataan lauantaina VIMPELISSÄ klo 19.30.

Hannu Kalliojärvi, Kyyjärven Kyky:

– Odotin joukkueelta kovempaa ilmettä, koska meillä on kokeneempi joukkue kuin kaksi vuotta sitten karsinnoissa. Pasi Hyvärisen puuttuminen näkyi. Negatiivisuus ja murehtiminen eivät auta. Sanoin pojille, että tämä on eka peli, nyt tunnustellaan. Odotan todella paljon enemmän lauantailta. Odotan, että Vimpeliin tulee 400-500 katsojaa, vaikka halli ja paikkakunta ovat meille uudet. Siellä on samalaista kylähenkeä kuin meillä Kyyjärvellä.

Jaakko Aninko, Kyyjärven Kyky:

– Alku taisi olla jännitystä, koska ei taidot häviä yhdessä yössä tai viikossa. Oma peli meni ihan hyvin siihen nähden, että tänään otin viimeisen antibiootin sairastelun jälkeen. Lauantaista en ole huolissani, mutta taisteluilme pitää löytää. Tulikaste liigakarsintaan on nyt tehty ja uskon, että viikonloppuna pelataan eri peliä.

…………………..

Parhaat pistemiehet

KoVe: Seppänen 15/+9, Külaots 13/+9, J.Nurminen 6/+3

KyKy: Aninko 21+11, Rosenblatt 7/-2, Krljic 6/-1

Yleisöä: 314

JÄTÄ KOMMENTTI