Kuka Vimpeliä vastaan välieriin? (ottelu online)

0

SUPERPESIS

Kuka kohtaa Vimpelin Vedon välierissä on tämän illan ”Game seven”  Kouvola-Oulu karsintaottelun jännitysmomentti järvipohjalaisille!  Joukkue joka ratkaisee tämän parin paremmuuden  vie neljännellä voitollaan itsensä välieriin.

Kenet Veto saa vastustajakseen seuraavaksi Saarikentälle kun lähdetään tavoittelemaan sitä kaikista kirkkainta mitalia ja siinä samalla miesten pesäpallon Suomen mestaruutta 2009.

Vedon tavoite kauden alussa oli selkeä. Play-offeihin oli sillä kokoonpanolla päästävä. Ja siitä häämötti ehkä vähän kaukainenkin haave selviytyä neljän parhaan sakkiin. Nyt ollaan kuin ollaankin neljän joukossa ja odotellaan otteluvastustajaa. Tavoitteena ei tietenkään voi olla mikään muu, kuin se sama mikä muillakin kolmella muulla joukkueella ja seuralla on eli SUOMEN MESTARUUS ja kultaiset pränikät kaulaan , samoin mestaruusmalja seuran lasivitriiniin ainakin seuraavaksi vuodeksi.

Jos torstain viimeisen pelin voittaa KPL, ovat sunnuntaina alkavat välieräsarjat Pattijoki–Sotkamo ja Kouvola–Vimpeli.
Jos jatkoon livahtaa Lippo, taistellaan välierissä parein Pattijoki–Oulu ja Vimpeli–Sotkamo.

Superpesiksen välieristä pääsee jatkoon kolmella voitolla.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Kouvola aloitti sisällä 1. jakson

Tilanne 2.vuoron tasoittavassa 0-0, Oulu meni johtoon, kun Matti Korhonen löi ja Antti Vihtkari toi tilanteeksi 0-1.

Kouvola aloitti 3. sisävuoronsa ja ei saanut juoksun juoksua, Oulu tulee sisävuoroonsa, eikä juoksuja Lipollekkaan 0-1.

Kouvola aloittaa neljännen, tiukkaa on ja hermot ovat kireällä, virheitä tulee solkenaan…Kouvola yrittää saada väkisin tilanteen päälle,

mutta oululaiset puolustavat sitkeästi, Kouvolan Toni Kohonen heilauttaa tasoihin ei auta mikään ja kotiin kiitää Saku Kapanen (ei jääkiekkoilija), ottelu nyt tasan 1-1 ja tilanne jatkuu…Oulu on nyt altavastaajan roolissa, mutta tulihan 3. palo sieltä vihdoin ja Lippo pääsee päättämään oman 4.vuoronsa tasatilanteessa 1-1.

Oulu yrittää rakentaa tilanteen kotiutukselle ja pitkälle sisävuorolle, ei onnistu, Kouvolan ulkokenttä pitää ja tauolle mennään tasatilanteessa 1-1

TAUKO

Oulu aloittaa sisällä 2. jakson

Tilanne 1.vuoron tasoittavassa , Oulu ei saanut juoksuja omassa vuorossaan, Kouvola rakensi hienosti tilanteen kolmoselle, josta Sami Joukainen juoksutti kotiin ensin Sami Kapasen ja vielä Anssi Lammilan , tilanne nyt 2-0, Kouvola on viemässä hermoilevalta Oululta luuloja…Ismo Ankkuri jallitti Marko Nygårdin kotiin, tilanne 3-0, Kouvola on juoninut tauolla oivat konstit oululaisten päänmenoksi…pitkää pelataan ja Anssi Lammila iskee vuorostaan Matti Latvalan kotiin, tilanne Kouvolalle jo 4-0.

Oulu aloittaa 2.vuoron sisällä, voi…voi…Kouvola torjui kaikki oululaisten yritykset juoksujen tekoon ja tulee vuorostaan tasoittamaan 2.vuoroparin tilanteessa 4-0

Oulu sai pidettyä Kouvolan nollilla toisessa vuorossa ja aloittaa oman 3. sisällä, ei kulje Lipon peli nyt millään eikä juoksuja nytkään, Kouvola tule vuorostaan yrittämään lisäjuoksuja.
Yrittäminen palkitaan…kun Toni Kohonen lyö jo toisen juoksunsa  ja vikkelä Saku Kapanen etenee kolmannen juoksunsa illan ottelussaan.

Tämä tulos ( 5-0 ) näyttää riittävän Kouvolan jatkoon menolle, kun Oulu tulee viimeistä kertaa sisävuoroonsa 2. jaksolla. Homma on selvä!  Oulu ei saanut juoksun juoksua 2. jaksolla kotijoukkueen vahvaa voitontahtoa vastaan, vaikka uhmasikin ajoittain, vieden pisteen pelissä. Mutta pisteellä ei ole merkitystä kun vain voitoista pelataan.

Voitot Kouvolalle 4-3

Yleisöä kesän huippulukemat myös Kouvolassa, 3320 katsojaa!

Kouvola tulee siis seuraavaksi järvipohjalaisten ”kiusaksi” , enemmän ja vähemmän tutut pohjalaisjuuret omaavine pelaajineen.

Pelit alkavat Vimpelin Vedon osalta ikävästi vieraissa, mutta uskotaan ja toivotaan Vedon pelaajien ja pelinjohdon nyt viimeistään kadottaneen vieraskenttäkammonsa ja taistelevan Kouvolaa vastaan tulisesti, mutta järki päässä, jokaisessa keskinäisessä ottelussaan.

JÄTÄ KOMMENTTI