Kuninkuusravit alkoivat tänään helteisessä Lappeenrannassa.

0
Ravien eräs suosikki suomenhevosori Patrikin Muisto

"Pikkukunkku" LInkori
"Pikkukunkku" Linkori
Suomen vuoden suurimassa ravitapahtumassa on jälleen mukana vahva Järvi-Pohjalaisten hevosten edustus.

Sillä viime vuoden ravikuninkuus tuli kotiseudullemme Soiniin kun Aarne Halla-ahon omistama-valmentama Velin Vinke kruunattiin vuoden ravikuningattareksi.
Velin Vinke on myös tänä viikonloppuna puolustamassa vahvasti vuodentakaista titteliään Lappeenrannassa ohjastajansa Antti Teivaisen käskyttämänä.
Kuningatarkilpailun avausmatka on tänään 9 lähdössä (2100m) , jossa kertoimia katsottaessa, pidetään viime vuoden voittaja tammaa jo matkan suosikikkina.

Soiniin on tyrkyllä myös ravikuninkaan titteli, sillä Lappeenrannan suomenhevosten kuningastitteliraviin on tunkemassa turpaansa hyviä esityksiä kesän aikana esittänyt komeetta Patrikin Muisto. Hevosta hallinnoin soinilainen Team Finland.

Ravien eräs suosikki suomenhevosori Patrikin Muisto
Ravien eräs suosikki suomenhevosori Patrikin Muisto

”Patu” otti Jouko Tarvaisen ohjastamana uransa ensimmäisen valiodivarivoittonsa Kaustisen Power Park- ajossa 25.7. uudella täyden matkan ennätyksellään 22,7.

Kuningaskilpailun avausmatka on tänään 10 lähdössä (2100m), jossa Patrikin Muisto kisaa ykköspaikasta heti ennakkosuosikkien Aurauksen ja Saran Salaman rinnalla. Tiedossa on kaiken kaikkiaan jännittävä lähtö.

Lisäksi pikkukunkusta taistelee lehtimäkeläisen Heikki Salon osaomistama ja valmentama Linkori.

Raveihin odotetaan saapuvan tänään 25 000 katsojaa. Huomenna ravituristeja arvellaan olevan kaupungissa jo 30 000.

Lappeenrannan lentokenttä on varattu pysäköintialueeksi ravikansan liikkumisen helpottamiseksi. Kuninkuusravit järjestetään nyt 78. kerran.


Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI