KUUNTELE PANEELIKESKUSTELU! | Jääkiekko yhdistää, edistää ja pitää seutukunnan elinvoimaisena

0
JPK-paneeli: (oikealta) Eetu Puntala, Jussi Virtanen, Harri Hakala, Petri Koskenmäki, Pasi Kari ja Juha Huvila. (JK/jpnews.fi)

J-Pnews mullistaa seutukunnallisen tiedottamisen ja viestinnän mediakenttää tarjoamalla lukijoilleen ja seuraajilleen uudenlaisen ulottuvuuden hyödyntää sähköistä mediaa tuomalla pelkän tekstin sijaan paljosta kertovan äänitaltioinnin. Teimme JPK:n kanssa pilottipaneelin aiheesta – jääurheilun puitteet ja sen merkitys seutukunnalle.

Nyt viimeistään on aika viritellä ne kotipöytäkoneet, läppärit, tabletit ja kännykät kuunteluasetuksille.

Kokosimme JKH-Areenalle mielenkiintoisen paneelin seuraavista edustajista. Paneelin ”primus motorina” toimii JPK:n seurakoordinaattori Eetu Puntala ja mukana keskustelussa lisäksi ovat JPK:n valmennuspäällikkö Jussi Virtanen, Järviseudun Jäähalli Oy:n puheenjohtaja Harri Hakala, Järviseudun Pallokerho ry:n (JPK) puheenjohtaja Petri Koskenmäki, JPK:n hallituksen jäsen Pasi Kari sekä JPK:n edustusjoukkueen ja B-juniorijoukkueen päävalmentaja Juha Huvila.

(Klikkaa nuolta ja kuuntele radiointi ylläolevasta ääninauhasta !)

JPK aloittaa syksyllä Kiekko- ja luistelukoulun 1.10. 2019  3-8 vuotiaille lapsille, jotka ovat innostuneita kiekkoilusta ja luistelusta.

Opetus tapahtuu lähinnä pelien ja leikkien kanssa, ja koulutetut ohjaajat opastavat lapsia heidän omien taitojen ja kiinnostusten mukaan.
Kiekko- ja luistelukoulussa perustetaan muutama erilainen ryhmä.
Kiekko- ja Luistelukoulussa toimii samanaikaisesti ryhmät niin tytöille, luistelukoululaisille kuin maila/kiekkoryhmällekin, joten jokainen pääsee aloittamaan toiminnan oikean tasoisessa sekä mielekkäässä ympäristössä.

OmaSP toimii JPK:n pääyhteistyökumppanina Kiekko- ja luistelukoulussa muutaman vuoden ajan. Yhteistyökumppanin avulla voidaan tarjota kiekko- ja luistelukoulutusta edullisempaan hintaan Järviseudun alueella. Ilmoittautumisia otetaan vastaan vuoden loppuun asti, eli mukaan pääsee vaikka mielenkiinto heräisikin vasta vähän myöhemmin!

OmaSP:n tarjoamilla kiekkovuoroilla viikonloppuisin, voi käydä kokeilemassa omia taitojaan lasten ja perheen kanssa.
Vuorot kannattaa tarkistaa JPK:n sivuilta: www.jpk-ry.com.

JPK on mukana Suomen Jääkiekkoliiton toiminnassa, ja käyttää kiekko- ja luistelukoulussa apuna Jääkiekkoliiton materiaalia.

HUOMIOI MYÖS NÄMÄ VIIKONLOPUN OTTELUT!

Sunnuntai 29.09.2019 16:30
JKH Areena
JPK EDUSTUS – APV / M II
Liput 5€
Vitosella viihdettä koko rahalla !!

Juniorijoukkueiden pelejä:

D2 AA alkusarja

Lauantai 28.09.2019 15:30
JKH Areena
JPK Musta – Sport Riskat
Lauantai 28.09.2019 17:45
JKH Areena
JPK Punainen -Sport Järät
Sunnuntai 29.09.2019 13:30
JKH Areena
JPK -S-Kiekko Team

Ole hyvä ja kommentoi ylläolevaa ( ja äsken kuuntelemaasi ) kasvavaa kiinnostusta herättänyttä tiedottamistapaa!

Mediakenttä mullistuu parasta aikaa isoin askelin tekniikan kehittyessä. Pysyäksemme mukana ovat lukijoittemme palaute, toiveet ja odotukset, meille arvokkaita. Jätä risut ja ruusut aina kuin siltä tuntuu…yritämme tehdä parhaamme.


 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI