Kyky aloittaa kotona Mikkeliä vastaan

0
Kykyn Niko-Matti Koskela ja ottelussa palkittu (oik) passari Tauno Lipp (Kuva: Anne Mietala)
Betonimiesten ilme kertoo joukkueen fiiliksen (Kuva: Anne Mietala)
Kyyjärven Kyky – Betset aloitta miesten lentopallon 1-sarjan välieräkamppailut ensi sunnuntaina Mikkelin Passareita vastaan omassa bunkkerissa.

Välierissä pelataan kaksi ottelua, koti ja vierasottelu. Mikkelin Passareitten tekemän valinnan mukaan ensimmäinen kohtaaminen on KyKy-Betsetin kotiottelu sunnuntaina 2.3.2014 kello 18:00 Kyyjärven liikuntahallilla ja toinen ottelu pelataan Mikkelissä seuraavana sunnuntaina 9.3.2014  kello 15:00.

Välierien voittaja etenee finaaliin, jossa ratkotaan 1-sarjan mestaruus. Tämän kauden sääntöjen mukaisesti 1-sarjan mestaruuden voittanut joukkue nousee suoraan Mestaruusliigaan ja finaalin hävinnyt joukkue pääsee pelaamaan vielä uuden paras viidestä ottelusarjan liigan viimeistä joukkuetta vastaan. Tämän keskinäisen kamppailun voittaja lunastaa itselleen paikan Mestaruusliigaan.

(vas.) Palkittu Niko-Matti Koskela (7) ja Tauno Lipp (1) olivat pudottamassa TKT:n jatkosta (Kuva: Anne Mietala)
Mikkelin Passarit marssii tulevana sunnuntaina Betonimiesten luolaan!

Ville Heiskasen johdolla Passarit on marssinut lähes voitosta voittoon. Kaksi kertaa Kyky -Betset on eteläsavolaisjoukkueen tällä kaudella kohdannut ja molemmat koitokset on Mikkeli voittanut.

Välieriin kyyjärveläiset sanovat lähtevänsä haastamaan Passareita ilman mitään paineita.  Kuten Särkät Volleyllä, mikkeliläisilläkin on vain yksi tavoite. He ovat ilmoittaneet julkisesti ainoaksi tavoitteekseen Liigaan nousun.

Savolaisvastustaja on siten julistuksellaan ottanut kaikki paineet omaan niskaansa.

Betonimiesten joukkue on iskussa ja hyvällä fiiliksellä tuleviin koitoksiin. Kyky lähtee taistelemaan ja katsoo mihin asti rahkeet riittävät tällä kertaa.

Kuka ”romahtaa” bunkkerissa Lassen ”viskoessa” löylyä lauteille?

KyKy-Betset vs Passarit (Mikkeli)  sunnuntaina 2.3. klo 18:00 Kyyjärven liikuntahallilla

JÄTÄ KOMMENTTI