KyKy-Betset avasi karsintapelit Mestaruusliigaan 3-0 voitolla Karelian Hurmoksesta

0
Kykyn peli kulki kotiottelussa Hurmosta vastaan lauantaina (Kyky/arkistokuva)

KyKy-Betset vs Hurmos 3-0 (25-18, 25-17, 25-23)

Kyyjärvellä juhlittiin lauantaina seurahistorian ensimmäistä liigakarsintapeliä ihan omalla kotikentällä sekä komeaa 3-0 voittoa Karelian Hurmoksesta miesten liigakarsintojen avauksessa.

Hurmoksen päävalmentaja Aigars Birtzulisin mukaan joukkueen oma peliesitys ei missään nimessä tyydyttänyt mutta hän antoi täyden tunnustuksen vastustajan pelille.

– Pari pelaajaa oli loukkaantuneina joten vaihtopenkiltä ei näillä resursseilla löytynyt apuja.

Ville Louhela, Hurmos:

– 3-0 tulos ei tyydytä, viimeaikaiset vieraspelien pelillisesti heikko taso vaivaa edelleen, pelaaminen on yhtä tuskaa kun syöttö – vastaanotto akselilla on hankalaa.

– Joukkueena työn teko unohtuu. Kotijoukkueen peli ei meitä yllättänyt, oltiin videoita katsottu ja Oskari Keskisen mukaan tulo hakkuri osastolle on vahvistanut KyKy-Betsetin joukkuetta entisestään.

– Se yllätti eniten että miten huonosti itse pelasimme. Kyyjärvelle on aina spesiaalia tulla pelaamaan, kotipitäjän miehiä vastaan.

KyKy-Betsetin päävalmentaja Hannu Kalliojärvi kommentoi:

– Yksi voitto ei riitä vielä, mutta työn teon laatuun tässä pelissä ollaan tyytyväisiä. Joka ottelussa ollaan haastajan roolissa, paineet on vastustajilla, motivaatio on omilla pelaajilla tapissa ja joukkueen henki ja tahtotila on korkealla.

Huominen Vantaan Ducks peli tulee samalla kaavalla vastaan, kuin mikä tahansa muukin peli, mitään ei tarvitse muuttaa.

Oskari Keskinen tuli KyKy-Betsetin hakkuriosastolle ratkaisupeleihin Raision Loimusta:

– Helppo oli joukkueeseen tulla kun pohjalla oli viimekaudella joukkueessa pelattu kevätkierros jo takana.

Palkitut: KyKy-Betset Martins Jansons ja Hurmos Ville Louhela

Ottelun palkitut: (vas.) KyKy-Betset: Martins Jansons, Hurmos: Ville Louhela. Palkinnot jakoi otteluisännän edustajana toimitusjohtaja Urpo Ojala (POP Pankki Kyyjärvi – Karstula) Kuva: KyKy

Ottelu oli KyKy-Betsetin historian ensimmäinen Kyyjärvellä omassa kotisalissa pelattu liigakarsintapeli. Kolme kertaa aiemmin on liigakarsinnat jouduttu pelaamaan naapurikunnissa oman kotisalin lyhyyden takia. Nyt päästiin korkkaamaan uusi laajennettu kotisali näissä liigakarsinta otteluissa.

Yleisöä lauteilla 348 katsojaa.

Huomenna sunnuntaina jatketaan jälleen kello ilta kuudelta, vastassa liigajoukkue Vantaan Ducks jonka riveissä Ex-Betonimiehet: Atte Kyrölä ja Pasi Hyvärinen.


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI