LENTIS | Betonimiehiltä hukkareissu Turkuun

0
TuTon ottelutapahtumassa joukkueiden esittelystä on tehty värikäs ja näyttävä (KyKy)

TuTo  vs. KyKy-Betset  3-0  (25-19,25-18,25-22) 

Turun tuliaiset jäivät saamatta ja koko tarjolla ollut ”notkuva” pöytä pisteineen ja Suomen Cupin jatkopaikoineen jäivät Turkuun Tovereille.

Kyky-Betset oli TuTo:lle vai pelkkä sopiva ärsyke.  Jani Puputin sirkus oli kelpo katseltavaa. Kykyn riveissä elämänsä ensimmäisen 1-sarja pelin pelannut konkari pyöritti TuTon puhtaaseen 3-0  voittoon.

Kun Kyky-Betsetin peli ei lähtenyt käyntiin mistään kohtaa ja isäntien syöttö toimi hyvin oli lopputulos nähdyn kaltainen. Liian usein joutui Kykyn Ozolins passaamaan isäntien toivomaan paikkaan, missä odotti ”valmiina” parin miehen torjunta. Kotiläksyt oli Turussa luettu hyvin, reilu hatun nosto Ruslanin joukkueelle. Betonimiesten ei tarvitse harmitella tappiota liikaa, Nunnavuoren hallista ei moni muukaan tule pisteitä saamaan. TuTo pitää ansaitusti sarjan piikkipaikkaa.

Ottelussa palkittiin TuTon Tuomas Koppanen ja Kykyn Ralfs Ozolins.

Ottelussa joukkueittensa parhaina palkitut (vas.) Kykyn Ozolins ja TuTo:n Koppanen

Pitkästä aikaa jatketaan kotisalin tunnelmasta sunnuntaina kun vieraaksi saapuu Murikat Kuortaneelta. Valmennuskeskus joukkue on sarjassa pinnan Kykyä edellä joten tasaista taistelua luvassa.

Betonimiesten otteluaika on muuttunut ja nyt ensimmäinen syöttö lähtee liikkeelle sunnuntaina klo 16.00

Tervetuloa kannustamaan turvallisesti ja jännäämään kenelle Kujalan Einon lahjoittama kinkku arpa osuu kohdalle.

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI