LENTIS ENNAKKO | Kyky-Betset saa vieraita Lempäälästä

0
Taktiikkapalaveri ottelun tuoksinnassa (Kuva:KyKy)

Lauantaina (27.11.) nähdään Kyyjärvellä lentopallon miesten1-sarjan kärkikamppailu. Kyky-Betset kohtaa rakkaan vihollisen Hämeestä. Lempo-Volley Lempäälästä saapuu metsästämään pisteitä betonimiesten kustannuksella.

Tähän otteluun on pakko kotijoukkueen syttyä. Lempon riveissä nähdään ex-Kykyjä. Hakkuri Tuomas Sillanpää ja libero Jyri Niemi tietävät useiden vuosien kokemuksella Nopolan lauteitten” kuumuuden”.

Kyky-Betset luovuttaa täydet paineet Lempolle, heillä on loistava kamppailu alla. Paikallispelissä Rantaperkiön Isku sai maistaa Sillanpään korkealta ja kovaa tulevia moukari lyöntejä.

Sten Kruuda oli vaarallinen keskellä ja Niemi puolustuksen kuningas. Valepan mukana Eurokentiltä kokemusta hakenut passari Arttu Lehtimäki on yksi sarjan parhaista passareista. Tähän listaan kun lisätään yleispelaajat Tomi Rumpunen ja Joel Itänen niin kyllä kelpaa. Eikä sovi unohtaa Tatu Härköstä, pelottavan hyvä keskellä ja jopa syöttöruudussa.

Antaako betonimiesten hetken pelaamattomuus Lempolle mahdollisuuden niskalenkkiin isännistä?

– Tähän tilanteeseen emme luonnollisestikaan halua joutua, siitä pitää huolen perinteet ja sarjan paras kotiyleisö, rauhoittelee kotijoukkueen valmentaja Hannu Kalliojärvi.

Otetaan kaverit mukaan ja lähdetään nauttimaan sarjan kärkikamppailusta. Tehdään syksyn yleisöennätys. Kinkkukin on paikalla, kenelle arpa sen suo!

Kyky-Betset vs. Lempo-Volley lauantaina 27.11. klo 16.00

 


JÄTÄ KOMMENTTI